FCB Feminí

Het damesvoetbal zit niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd sterk in de lift. De Oranje-leeuwinnen zijn mega-populair. Dat zij zich sinds 2017 Europees kampioen en sinds 2019 Vice-Wereldkampioen mogen noemen, draagt daar in ons land enorm aan bij.

Na het vertrek van Stefani van der Gragt naar Ajax, maakt alleen Lieke Martens nog deel uit van het eerste dames-elftal van Barcelona. Dat feit alleen is ruim voldoende voor een aparte pagina voor de 'FCB Feminí' en natuurlijk een eigen pagina voor Lieke.

Lieke Martens

Als u op onderstaande foto klikt, komt u op de speciale pagina van Lieke Martens!

Wedstrijden Dames-elftal

De dames van FC Barcelona spelen vrijwel alle thuiswedstrijden in het (nieuwe) Johan Cruijff Stadion op het Ciutat Esportiva Joan Gamper, het sportcomplex in Sant Joan Despí, een voorstadje van Barcelona. De toegang tot deze wedstrijden is tot dusverre gratis. Of dat zo blijft is onbekend. De (aparte) ingang van het damesveld bevindt zich aan de achterzijde van het het complex (dus niet via de hoofdingang).

Af en toe wordt een wedstrijd in het Mini Estadi gespeeld. Onbekend is of hiervoor entree zal worden gevraagd.

Klik hier voor het wedstrijdschema van de dames en voor toegangskaarten.