Nieuws April 2018

15-04

Barça Femení wint ook

Zondag hebben de vrouwen van Barça met 2-0 gewonnen van Betis Sevilla. Lieke Martens heeft de hele wedstrijd gespeeld.

Barça begon sterk aan het duel en zette de ploeg Sevilla al vroeg onder druk. Toch kreeg Betis aan het einde van de eerste helft twee goede kansen, maar Paños wist knap redding te brengen.

Na rust wisten de blaugranas snel op voorsprong te komen. In eerste instantie leek Lieke Martens te kunnen scoren, maar zorgde uiteindelijk voor een assist aan Tony Duggan. Een kwartier voor tijd zorgde Alexia met een kopbal voor de 2-0 eindstand.

De dames van Barça staan nu met 64 punten uit 26 duels tweede, met slechts 1 punt achterstand op koploper Atlético Madrid.

Opstelling Barça: Paños, Melanie, Losada, Gemma (87’ Marta Unzué), M. Torrejón, Mariona (83’ Olga García), Patri, María León, Bárbara (46’ Duggan), Bussaglia (63’ Alexia) and Martens.