Nieuws December 2017

07-12

Barça Feminí wint in Sevilla

Woensdagavond speelden de dames van Barça Feminí het uitduel tegen Sevilla voor de competitie. In Andalusië wisten de blaugranas met 0-2 te winnen.

De Catalaanse dames begonnen sterk en domineerden al snel. Dit resulteerde al snel in twee goede kansen. Lieke Martens zag haar inzet tegen de paal belanden en de vrije trap van Andressa Alves ging maar net naast. Martens kreeg na iets meer dan en half uur een strafschop. Deze werd benut door Alves. Op slag van rust verdubbelde Ruth Garcia de voorsprong, door van dichtbij binnen te schieten.

Na rust bleef Barça domineren, maar wist dit niet in de score uit te drukken. Door deze 2-0 overwinning komen de blaugranas op
31 punten, slechts drie punten achter koploper Atlético Madrid.

Opstelling Barça: Paños, Ruth (Unzué, min 73), Melanie, M. Torrejón, Alexia (78’ Andonova), Maria León, Andressa Alves (Bárbara Latorre, min 58), Aitana, Bussaglia, Martens (82’ Candela Andújar) en Duggan.