Nieuws Oktober 2022

12-10

Barça houdt hoop.

Barcelona moet vanavond winnen om niet uitgeschakeld te worden in de Champions League

Internazionale begint zeer goed aan de wedstrijd. Dit resulteert in kansen voor de Vrij en Dumfries. Het is echter Dembele die de wedstrijd open gooit, 1-0. Niet lang daarna heeft Raphina de 2-0 op zijn schoen maar zijn schot gaat net naast.

De tweede helft is echt een krankzinnige helft. Inter komt al vrij snel langszij en dendert door middels treffers van Barella en Martinez. Barça moet komen en doet wat het moet doe. Ditmaal is Lewandowski trefzeker! Vlak voor tijd dompelt Gosens het Spotify Camp Nou in rouw, 2-3. Er komen zes minuten blessuretijd bij waar de Catalanen stormen en uiteindelijk ook doel treffen!! Het is wederom Lewandowski die weet te scoren. In de laatste minuut van de blessuretijd moet Ter Stegen nog handelend optreden. Met dit gelijkspel is Barça nog niet uitgeschakeld. De volgende wedstrijden moeten dan gewonnen worden om te overwinteren in de Champions League

Opstelling FC Barcelona: Ter Stegen, Eric Garcia, Pique, Sergi Roberto '72 (Kessie), Sergio Busquets '64 (de Jong), Marcos Alonso '72 (Balde), Pedri, Gavi '82 (Torres), Dembele, Raphina '64 (Ansu Fati), Lewandowski

Opstelling Internazionale: Onana, Bastoni '85 (Acerbi), Skriniar, de Vrij, Dumfries, Dimarco '67 (Darmian), Calhanoglu '76 (Gosens), Mhkitaryan, Barella '85 (Asllani), Dzeko '76 (Bellanova), Martinez