Nieuws Januari 2015

13-01

Messi vindt uitverkiezing Ronaldo verdiend

Lionel Messi, de Argentijnse aanvaller van FC Barcelona greep maandagavond naast zijn vijfde Gouden Bal. De viervoudig winnaar zag Cristiano Ronaldo als winnaar uit de bus komen, al bemachtigde Messi wel een plaats in het Team van het Jaar, evenals Andrés Iniesta. Na afloop reageerde de Argentijn, die als tweede eindigde, op de uitslag.

''Ronaldo heeft een geweldig jaar gehad, hij verdient de titel. Ik kan alleen maar proberen een goed jaar te hebben en prijzen te winnen met Barcelona. Dat is mijn enige zorg, niet of ik een vijfde Gouden Bal win.´´ Messi mocht als aanvoerder van het Argentijnse elftal zelf ook een stem uitbrengen voor de verkiezing, en de keuze van Messi viel op Di María, zijn kompaan bij het Argentijnse elftal, en Iniesta en Mascherano van Barcelona. 

De kleine dribbelaar die zondag nog scoorde in het competitieduel met Atlético sprak ook over zijn eigen toekomst. De afgelopen weken ontstonden er namelijk geruchten over de toekomst van de Argentijn, die in verband wordt gebracht met een overgang naar Chelsea. Messi zelf wordt moe van alle geruchten omtrent zijn toekomst. ´´Ik word er moe van steeds alles te moeten verduidelijken. Daarom spreek ik niet vaak, dan worden er alleen maar verkeerde conclusies getrokken. Ik denk niet aan een vertrek.´´