Nieuws Maart 2011

02-03

Valencia wacht

Pep Guardiola heeft woensdag alle fitte spelers inclusief Alves, die geschorst was tijdens de wedstrijd tegen Mallorca, en Xavi van het eerste team meegenomen naar Valencia voor midweekse wedstrijd voor de Primera División. Carles Puyol, Víctor Valdés en Jeffren ontbreken door blessures. Hierdoor heeft Guardiola Barça B keeper Rubén Miño aan de selectie toegevoegd.

Voor David Villa is het een weerzien met goede bekenden in Mestalla; een stadion waar FC Barcelona het traditiegetrouw moeilijk heeft. Bij de laatste twee bezoeken werd door Barça verloren van Valencia, maar het team van Guardiola is in zeer goede vorm bij uitwedstrijden. Zo hebben ze 40 goals gescoord in uitwedstrijden terwijl geen ander team meer dan 18 heeft gemaakt. Valencia staat derde in de competitie en heeft al elf wedstrijden in La Liga op rij niet verloren, sinds het verlies in Bernabéu met 2-0.

De selectie: Pinto, Miño, Alves, Adriano, Milito, Piqué, Abidal, Maxwell, Busquets, Mascherano, Keita, Xavi, Iniesta, Afellay, Bojan, Villa, Pedro and Messi.

De wedstrijd begint om 22:00 en is te zien op Sport1 en via Internet streams zoals www.fromsport.com en http://atdhe.fm/. Mocht u de wedstrijd niet kunnen zien, dan kunt u bij de Fan Club Barcelona de wedstrijd via Twitter volgen www.twitter.com/penyabarcelona. Wilt u al een beetje in de stemming komen van de wedstrijd, dan kan u ook bij de Fan Club Barcelona op het http://www.fanclubbarcelona.nl/forum/  discussiëren.