Nieuws Maart 2023

31-03

Voorbereidingen voor Elche begonnen

De voorbereidingen in de Ciutat Esportiva voorafgaand aan de reis naar het Martínez Valero-stadion om tegen Elche te spelen zijn begonnen

Het eerste herenteam heeft hard gewerkt om iedereen na de interlandpauze weer fit te krijgen. LaLiga is terug en de reis gaat naar Elche en het is een kans om verder te gaan werken met waar ze gebleven waren toen Franck Kessie in extra tijd het doelpunt scoorde om de Clásico te winnen in het Spotify Camp Nou.

Xavi Hernández en zijn technische staf stelden het team op de proef in hun voorlaatste sessie voor de wedstrijd in het Martínez Valero-stadion (01/04 21.00 uur CEST). Elche, die momenteel onderaan de ranglijst staat en hoopt op een stuntje tegen de Catalanen, die op hun beurt hun marge van 12 punten op Real Madrid in ieder geval willen behouden.

De sessie vond plaats op het veld van Tito Vilanova in de Ciutat Esportiva Joan Gamper en omvatte alle beschikbare spelers van het eerste elftal, inclusief degenen die terugkwamen van internationale dienst, plus Casadó en Estanis Pedrola van Barça Atlètic, en jeugdspelers Garrido en Ángel Alarcón.

Foto: www.fcbarcelona.com