Barcelona Fan Shop

Om direct naar de fanshop te gaan, klik op het plaatje hieronder.

De Barcelona Fan Shop levert een groot aantal officiële fanartikelen van
FC Barcelona. U vindt hier het meest uitgebreide assortiment voor de Nederlandse en Vlaamse Barça-fan, zoals bijvoorbeeld het originele
FC Barcelona thuisshirt of uitshirt (eventueel met officiële prints van o.a. Messi, Luis Suárez, Dembélé, Iniesta, Rakitić, Sergio Busquets en Mascherano), broeken, sokken, het complete thuistenue of uittenue, trainingspakken, t-shirts, sweaters, polo's, posters, dekbedovertrekken, voetbaltassen, gymtassen, ballen, jacks, badhanddoeken, enzovoort...

De webshop is overzichtelijk, in uw eigen taal en gevestigd in Nederland.
U kunt eenvoudig bestellen en betalen, zonder gebruik van een creditcard.
Er zijn twee handige betalingsmethodes, te weten via iDeal of via een gewone overboeking. Leden van de fanclub ontvangen 7,5% korting op alle producten!

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op het plaatje hierboven om de webwinkel te bezoeken.