Messi knipoog


Word nu lid en
betaal tot en
met 30 juni 2018
slechts € 49,95!!

Kijk voor meer informatie snel verder op deze pagina!


De Fan Club Barcelona is officieel erkend en de grootste fanclub van
FC Barcelona buiten Spanje!!

U bent van harte welkom!!


Leden van de "Barça-familie" hebben 9 streepjes voor!!

► een schitterend clubblad
► een zeer fraaie en actuele website
► elk seizoen een bijzondere clubkaart
► elk seizoen de Penyista Card*
► een landelijke bijeenkomst
► een service- en infodesk
reizen (met € 40,00 korting per reis!) naar wedstrijden in Camp Nou
fanartikelen met ledenkorting
► gratis Email Nieuwsdienst


Fanclubmagazine "Barcelona"Het voorjaarsnummer:

Voor u ligt het derde fanclubmagazine van dit seizoen en dit keer zijn we éxtra trots op het eindresultaat. Niet alleen hebben we voormalig (en succesvol!) Barça-keeper Ruud Hesp weten te strikken voor een interview, maar kunnen we u ook een zeer exclusief interview bieden met onze nieuwste Nederlandse aanwinst in Barcelona: Jasper Cillessen! Dit keer dus eens aandacht voor de laatste linie op het veld én qua cover een terugkeer naar ‘vroeger’, toen Barça-voetballers met ons magazine poseerden. Naast de gebruikelijke rubrieken blikken we vooruit op de finale van de Copa del Rey eind mei, besteden we aandacht aan Lionel Messi die onlangs Ronald Koeman passeerde als vrijetrappenspecialist en schetsen we een portret van Denis Suárez. Uiteraard ontbreekt Johan Cruijff niet, nu het eerste jaar is gepasseerd dat hij niet meer onder ons is. Wij hopen dat u zult genieten van de inhoud en de vele prachtige foto’s!
Bekijk het magazine... (Het 'laden' duurt even!)

Het fanclubmagazine "Barcelona" is een prachtig full color glossy tijdschrift, dat met hart en ziel door de fanclubredactie gemaakt wordt. Het verschijnt vier keer per seizoen.

Barçapin

Als u nu lid wordt ontvangt u deze Barçapin gratis!

Deze pin is exclusief voor leden en is bijzonder vanwege de Nederlandse vlag in het logo.Clubcard
De huidige clubcard

Uw clubcard wordt op de achterzijde gepersonaliseerd.

Aantrekkelijke ledenkortingen!

Als lid van de Fan Club Barcelona krijgt u interessante kortingen. Zo krijgt u, op uw deelname aan een fanreis, maar liefst € 40,00 korting (per reis, per lid) en 7,5% korting op het gehele assortiment van de Barcelona Fan Shop.


*Penyista card

Met ingang van het seizoen 2014-2015 is de traditionele give away komen te vervallen en wordt deze vervangen door de door FC Barcelona geïntroduceerde (en voor fanclubs verplicht gestelde) Carnet de Penyista.Deze 'penyista card', of wel Supportersclub Card, wordt voorzien van uw achternaam, voorletter(s) en lidnummer en is het officiële bewijs dat u lid bent van een door FC Barcelona erkende penya (fanclub). De card biedt u vele voordelen.

Klik hier om meer te lezen over de Supportersclub Card.

Penyabijeenkomsten

Geheel in de stijl van onze talrijke zusterorganisaties (penyes) in Spanje organiseren wij sinds het seizoen 2000-2001 zogenaamde penyabijeenkomsten. Rond een op TV live uitgezonden topwedstrijd van
FC Barcelona komen de leden vanuit het hele land bij elkaar om op grootbeeldscherm de wedstrijd te bekijken. Voor en na de wedstrijd wordt er gezellig bijgekletst over ons favoriete Barça.
Kijk voor een leuke impressie eens op de pagina Penyabijeenkomsten.


Speciale aanbieding!!

Als u nu lid wordt, dan bent u voor slechts € 49,95 lid tot en met 30 juni 2018!!

U betaalt slechts € 6,00 meer dan de reguliere contributie voor alleen het seizoen 2017-2018. Voor deze € 6,00 meer ontvangt u nog dit seizoen:
• de laatste editie van het fanclubmagazine (verschijnt in juni);
• kort na het afsluiten van het lidmaatschap de unieke Barçapin;
• en tegelijkertijd de gepersonaliseerde club card van 2016-2017!

U bent meteen volwaardig lid, dus u profiteert van alle fanclubvoordelen.

Ook vanuit landen buiten Nederland kunt u gebruik maken van deze aanbieding. I.v.m. onder andere hogere portokosten geldt hiervoor een aanbiedingsbedrag van € 59,50.

(Voor aanmeldingen vanuit België: Gelieve hieronder de 4 cijfers van uw postcode aan te vullen met de letters "BE"!)

Voorletters: *
Achternaam: *
Geslacht:
Geboortedatum: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoon: *
Bankrekeningnummer: *
Herhaal bankrekeningnummer: *
*
*

Geef een lidmaatschap cadeau!

Als u iemand een lidmaatschap van de Fan Club Barcelona cadeau wilt doen, dan kan dat heel eenvoudig. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan.

Gezinsledenlidmaatschap

De Fan Club Barcelona biedt de mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullend lidmaatschap voor gezinsleden. Dit gezinsledenlidmaatschap is uitsluitend van toepassing op leden uit het eigen gezin (inwonend) en bestaat uit een normaal lidmaatschap, maar dan zonder toezending van het fanclubmagazine (en de bijbehorende ledenbrief). Het gezinslid profiteert dus van alle overige voordelen en krijgt o.a. alle verder van toepassing zijnde ledeninformatie, de persoonsgebonden clubkaart, de jaarlijkse give away, kortingen op fanartikelen en reizen en bijzondere ledenaanbiedingen.

Een gezinsledenlidmaatschap is alleen mogelijk als er een hoofdlid is (en blijft). De kosten voor het gezinsledenlidmaatschap bedragen slechts € 25,00 (buiten Nederland € 29,00).

Aanmelden van een gezinslid kan heel eenvoudig door op de onderstaande link te klikken. Er verschijnt dan een email die u vervolgens eenvoudig kunt invullen en versturen. Na ontvangst van uw email krijgt u dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Gezinslid binnen Nederland aanmelden per email

Let alstublieft op: vul uw gegevens compleet in, dus voor- en achternaam, adres etc. Zonder complete gegevens kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen!


Gezinslid aanmelden vanuit het buitenland

Indien u niet in Nederland woont en een gezinslid wilt aanmelden, klik dan op onderstaande link. Er verschijnt dan een email die u vervolgens eenvoudig kunt invullen en versturen. Na ontvangst van uw email krijgt u dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Gezinslid buitenland aanmelden per email

Let alstublieft op: vul uw gegevens compleet in, dus voor- en achternaam, adres etc. Zonder complete gegevens kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen!


De contributies voor seizoen 2017-2018 op een rij:

Leden Nederland € 43,95
Gezinsleden Nederland € 26,00
Leden buitenland € 53,50
Gezinsleden buitenland € 30,00