Word nu lid!!

Messi - Word nu lid 2018-2019


Jubileum-actie!
Bespaar € 10,00!!

Word nu lid en
betaal tot en
met 30 juni 2020
slechts € 49,95!!

Kijk voor meer informatie snel verder op deze pagina!


De Fan Club Barcelona is officieel erkend en één van de grootste en zonder twijfel dé actiefste fanclub van FC Barcelona buiten Spanje!!

U bent van harte welkom!!


Leden van de "Barça-familie" hebben 9 streepjes voor!!
► een schitterend clubblad
► een zeer fraaie en actuele website
► elk seizoen een bijzondere clubkaart
► elk seizoen de Penyista Card*
► een landelijke bijeenkomst
► een service- en infodesk
reizen (met € 40,00 korting per reis!) naar wedstrijden in Camp Nou
fanartikelen met 7,5% ledenkorting
► gratis Email Nieuwsdienst


Fanclubmagazine "Barcelona"Het zomernummer:

Met veel genoegen presenteren wij het laatste nummer van het seizoen, waarin we uiteraard terugkijken op het turbulente slot. Het onomstreden landskampioenschap geeft eens te meer de hegemonie in Spanje aan. Met 8 uit 11 een ongekende prestatie. Daartegenover staat de pijnlijke aftocht in Europa, gevolgd door de gelaten nederlaag in de finale van de Copa del Rey. De hoogte- en dieptepunten worden door Gerard Piqué in een veelzeggend interview verwoord. Met trots kunnen we u verder een exclusief interview met bondscoach en oud-Barça speler Ronald Koeman voorschotelen. Ronald heeft Barça nog altijd diep in zijn hart en hij wil het liefst zoveel mogelijk Nederlandse spelers in het blaugrana shirt: “Dat is alleen maar goed voor hun ontwikkeling”. Onderwerpen als de perfecte vrije trap en de geest van Cruijff leveren leuke gespreksstof op. Wie weet zien we Koeman ooit terug als coach van FC Barcelona. En hoe mooi is het dat de (toekomstig) Barça-coach dan erelid van de fanclub is. Op 6 mei jongstleden trad Ronald namelijk toe tot het prachtige rijtje met ereleden als Johan Cruijff en Johan Neeskens. In de vaste rubrieken staan we bij de dames stil bij de veelbelovende Europese prestaties in de Champions League. En speciaal voor de social media-liefhebbers onder de leden is er een exclusief interview met landgenoot Aviv Shoshan, dé contentmaker van FC Barcelona. Wederom een grote diversiteit aan onderwerpen. We wensen u veel lees- en kijkplezier!
Bekijk het magazine... (Het 'laden' duurt even!)

Het fanclubmagazine "Barcelona" is een prachtig full color glossy tijdschrift, dat met hart en ziel door de fanclubredactie gemaakt wordt. Het verschijnt vier keer per seizoen.

Barçapin


Als u nu lid wordt ontvangt u deze Barçapin gratis!

Deze pin is exclusief voor leden en is bijzonder vanwege de Nederlandse vlag in het logo.Clubcard

De huidige clubcard

Uw clubcard wordt op de achterzijde gepersonaliseerd.

Aantrekkelijke ledenkortingen!
Als lid van de Fan Club Barcelona krijgt u interessante kortingen. Zo krijgt u, op uw deelname aan een fanreis, maar liefst € 40,00 korting (per reis, per lid) en 7,5% korting op het gehele assortiment van de Barcelona Fanshop.


*Penyista card
Met ingang van het seizoen 2014-2015 is de traditionele give away komen te vervallen en wordt deze vervangen door de door FC Barcelona geïntroduceerde (en voor fanclubs verplicht gestelde) Carnet de Penyista.Deze 'penyista card', of wel Supportersclub Card, wordt voorzien van uw achternaam, voorletter(s) en lidnummer en is het officiële bewijs dat u lid bent van een door FC Barcelona erkende penya (fanclub). De card biedt u vele voordelen.

Klik hier om meer te lezen over de Supportersclub Card.


Penyabijeenkomsten
Geheel in de stijl van onze talrijke zusterorganisaties (penyes) in Spanje organiseren wij sinds het seizoen 2000-2001 zogenaamde penyabijeenkomsten. Rond een op TV live uitgezonden topwedstrijd van
FC Barcelona komen de leden vanuit het hele land bij elkaar om op grootbeeldscherm de wedstrijd te bekijken. Voor en na de wedstrijd wordt er gezellig bijgekletst over ons favoriete Barça.
Kijk voor een leuke impressie eens op de pagina Penyabijeenkomsten.


Speciale jubileumaanbieding!!
Als u nu lid wordt, bespaart u maar liefst € 10,00 en bent u lid tot en met 30 juni 2020!!

U ontvangt natuurlijk alles wat bij het volgende seizoen hoort, maar bovendien nog dit seizoen:
• de laatste editie van het fanclubmagazine (verschijnt in de loop van juni);
• kort na het afsluiten van het lidmaatschap de unieke Barçapin;
• en tegelijkertijd de gepersonaliseerde club card van 2018-2019!

U bent meteen volwaardig lid, dus u profiteert van alle fanclubvoordelen.

Ook vanuit landen buiten Nederland kunt u gebruik maken van deze aanbieding. I.v.m. onder andere hogere portokosten geldt hiervoor een aanbiedingsbedrag van € 59,50.

(Voor aanmeldingen vanuit België: Gelieve hieronder de 4 cijfers van uw postcode aan te vullen met de letters "BE"!)

Voorletters: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
Geboortedatum: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoon: *
Bankrekeningnummer: *
Herhaal bankrekeningnummer: *
BIC (buiten Nederland):
*
*

Geef een lidmaatschap cadeau!
Als u iemand een lidmaatschap van de Fan Club Barcelona cadeau wilt doen, dan kan dat heel eenvoudig. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan.


Gezinsledenlidmaatschap
De Fan Club Barcelona biedt de mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullend lidmaatschap voor gezinsleden. Dit gezinsledenlidmaatschap is uitsluitend van toepassing op leden uit het eigen gezin (inwonend) en bestaat uit een normaal lidmaatschap, maar dan zonder toezending van het fanclubmagazine (en de bijbehorende ledenbrief). Het gezinslid profiteert dus van alle overige voordelen en krijgt o.a. alle verder van toepassing zijnde ledeninformatie, de gepersonaliseerde clubkaart, de Penyista Card*, kortingen op fanartikelen en reizen en bijzondere ledenaanbiedingen.

Een gezinsledenlidmaatschap is alleen mogelijk als er een hoofdlid is (en blijft). De kosten voor het gezinsledenlidmaatschap bedragen slechts € 27,00 (buiten Nederland € 31,00).

Aanmelden van een gezinslid kan heel eenvoudig door op de onderstaande link te klikken. Er verschijnt dan een email die u vervolgens eenvoudig kunt invullen en versturen. Na ontvangst van uw email krijgt u dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Gezinslid aanmelden per email

Let alstublieft op: vul uw gegevens compleet in, dus voor- en achternaam, adres etc. Zonder complete gegevens kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen!

*Klik op de link voor meer informatie!


De contributies voor seizoen 2019-2020 op een rij:

Leden Nederland € 44,95
Gezinsleden Nederland € 27,00
Leden buitenland € 54,50
Gezinsleden buitenland € 31,00