Nieuws December 2010

12-12

Albacete–Barça B 2-2

Barcelona B heeft aan het duel tegen het laaggeplaatste Albacete een punt overgehouden. Net als midweeks kwamen de blaugranas terug van een 2-0 achterstand tot 2-2. Na ruim een half uur spelen kwam de thuisploeg op voorsprong via Asen. Barcelona speelde redelijk maar ging toch rusten met de achterstand. Als snel in de tweede helft keek Barça zelfs aan tegen een 2-0 achterstand. Tato zorgde binnen 5 minuten in de tweede helft voor een goed uitgangspunt voor de thuisploeg.  Maar net als midweeks toonde Barcelona B veerkracht. Wederom Nolito mocht tekenen voor de aansluitingstreffer. Kort daarna zorgde Soriano dat de blaugranas langszij kwamen. Barça bleef domineren en had met Nolito nog een goede kans om te winnen, maar ze bleven steken op het gelijkspel.