Nieuws Juni 2015

01-06

Barça B gedegradeerd

Het beloften elftal van de Catalanen is na de 5-2 nederlaag tegen Leganés gedegradeerd naar de Segunda División B. Hiermee komt een einde aan een periode van vijf jaar dat Barça B in de op een na hoogste voetbaldivisie van Spanje uitkomt.

Munir El Haddadi zette de Blaugrana’s nog wel op voorsprong, maar de bezoekers wisten nog voor rust op gelijke hoogte te komen. In de 52e minuut kwam Leganés via Álvaro op voorsprong, waarna Palencia nog binnen het uur Barça B op gelijke hoogte zette. Na deze fase wisten de bezoekers het verschil te maken en naar 5-2 uit te lopen.

Opstelling Barça B: Suárez, Campins, Diagne, Edgar Ié (72’ Bicho), Palencia, Gumbau, Babunski (56’Halilovic) , Cámara (56’ Dongou), Sandro, Joan Román en Munir.