Nieuws September 2010

11-09

FC Cartagena-Barça B 5-1

Naast het grote Barcelona heeft Barça B ook het eerste verlies van het seizoen geleden. Na twee overwinningen moest Barça B het ontgelden tegen Cartagena. De ploeg van Luis Enrique werd met 5-1 vernederd. Na 45 minuten stond de thuisploeg al op 2-0. Het eerste doelpunt waar doelman Olazábal van Barça niet helemaal vrijuit ging, werd ingekopt door Cala. En na een lange rush over het hele veld weet Toché een voorzet makkelijk in te tikken voor de 2-0. Barça zag een eigen inzet nog op de paal komen maar echte kansen weten de blaugranas verder niet te creëren. De tweede helft begint Barça niet goed en krijgt het meteen een doelpunt van Toni Moral om de oren na slecht verdedigen. Diezelfde Toni Moral kon na een mooie steekbal ook de 4-0 in het doel schieten.  Benja weet nog wel iets terug te doen door een lage voorzet knap binnen te tikken Maar het slotstuk was weer voor Cartagena. In de laatste minuut maakt Víctor de vernedering compleet door de 5-1 binnen te schieten.