Nieuws Oktober 2011

04-10

Het nieuwe magazine is uit!

Het eerste fanclubmagazine van dit seizoen is verschenen. We openen dit nieuwe nummer met een interview met rechterspits Pedro Rodríquez en vervolgens de presentatie van de nieuwe toppers Cesc Fàbregas en Alexis Sánchez.

"De nieuwe uitdaging" biedt hierna een vergelijk tussen het Dream Team van Johan Cruijff en het "Pep Team". Daarna wordt de jeugd van La Masia uitgelicht, maken we kennis met het 1.200ste lid, en komt, als te doen gebruikelijk, de voorbereiding van dit seizoen uitgebreid aan bod. Het item "De vele records van Barça" keert ook dit seizoen terug en nieuw is de rubriek "Ontdek Barcelona", waarin leuke activiteiten in en rond Barcelona onder de aandacht worden gebracht.

We vervolgen met een exclusief interview met de Roemeense legende en oud-Barçaspeler Gheorghe Hagi en sluiten af met onze bijzondere "zoektocht naar tienen". Vanzelfsprekend ontbreekt de "begin van het seizoenposter" niet. Dit keer met o.a. een foto van de selectie en een mooie actiefoto van Fàbregas. En er is nog een vermeldenswaardige nieuwtje. Op de laatste binnenpagina, naast de vertrouwde column van Norbert Bodegom, verschijnt vanaf dit seizoen de rubriek "Queets". Het gaat hier om leuke en/of interessante "quotes" die als "tweets" op Twitter te lezen zijn.

Bekijk het magazine... (het "laden" duurt even, maar u krijgt dan ook iets moois te zien!)