Nieuws Oktober 2011

13-10

Negen internationals terug

Abidal en de acht Barça-spelers die met de Spaanse nationale ploeg op pad waren, zijn woensdagmiddag teruggekeerd naar het trainingsveld. Donderdag, wanneer de Argentijnen en de Braziliaanse spelers aankomen, zal Guardiola weer de hele ploeg tot zijn beschikking hebben.

Beetje bij beetje verwelkomde het eerste team weer de internationals, die de afgelopen dagen op pad zijn geweest met hun respectievelijke nationale teams. In de middag namen de Spaanse internationals, Valdés, Puyol, Piqué, Thiago, Xavi, Busquets, Pedro en Villa, en Franse international Abidal weer deel aan de training onder leiding van Guardiola.

Alle internationals trainden normaal mee met de al teruggekeerde Keita en de vier andere spelers die geen internationale verplichtingen hadden, Iniesta, Maxwell, Fontàs en Pinto. Ook een aantal jonge spelers van het reserveteam, namelijk KikoFemenia, Muniesa, Gustavo, Deulofeu en Masip, meldde zich in het Ciutat Esportiva. De spelers die dinsdagavond voor hun land waren uitgekomen werkten een licht herstelprogramma af.

De enige spelers op wie nu nog gewacht wordt, zijn de Argentijnen en de Brazilianen, die woensdagochtend nog een wedstrijd speelden. Messi, Mascherano, Adriano en Alves worden verwacht allen deel te nemen aan de training die voor donderdagmiddag op het programma staat.