Nieuws Februari 2013

18-02

Nieuwe Nike FCB-collectie

Busquets, Pedro, Thiago en Bartra waren de uitverkoren spelers die de nieuwe FCB-lijn van Nike voor het eerst mochten showen. De collectie heeft inspiratie gehaald uit de kleuren van de Catalaanse club en de vintage uitstraling van deze informele kleding bevat symbolen en elementen uit de geschiedenis van FC Barcelona.

Deze nieuwe lijn van Nike bevat een scala aan shirts, polo’s, vesten en jacks en combineert comfort met de klassieke Barça-stijl. Daarnaast heeft Nike de DRI-FIT technologie toegepast in veel van de items, zoals in het Covert Vintage 73 Throwback shirt dat Bartra droeg. De “twee-in-één” jacks van Thiago en Bartra kunnen omgekeerd gedragen worden.

De vier spelers die werden geselecteerd voor de fotosessie pasten perfect in het plaatje van deze informele outfits die de waarden en kleuren van Barça combineren met comfortabele, sportieve kleding. De voetballers paradeerden door de straten van Barcelona en stelden de goede banden, vriendschap en teamspirit binnen de ploeg tentoon, terwijl fotograaf Sergi Jasanada deze beelden vastlegde.

Deze nieuwe collectie van Nike laat niet alleen de waarden zien die ook door de Barça-spelers nageleefd worden, maar geeft fans eveneens een kans om hun passie voor het team en alles waar het voor staat in een dagelijkse outfit te laten terugkomen.

Ook benieuwd naar de collectie? Bezoek dan de website van de Fanshop hier en draag je liefde voor Barça uit met je kleding!

Kijk hier de foto’s van de fotosessie.