Nieuws Mei 2012

11-05

Pinto niet naar Betis

José Manuel Pinto trainde vrijdagmiddag niet vanwege een verstuikte enkel, en na behandeling werd vastgesteld dat de keeper zaterdag niet zal spelen tegen Betis. Guardiola heeft als vervanging Oier Olazabal van Barça B opgeroepen. De vijftien spelers van het eerste team, inclusief de herstelde Keita, zullen samen met Bartra, Tello, Montoya en dus Oier van Barça B naar Sevilla reizen. Piqué en Cuenca, die afgelopen dinsdag fit verklaar werden, zitten bij deze selectie.

De grote afwezige is Puyol, die dezelfde dag een knieoperatie zal ondergaan, en ook Alexis is nog steeds niet volledig hersteld van zijn hamstringblessure. Ook Villa, Fontàs en Abidal zijn nog altijd afwezig.
De ploeg trainde vrijdag voor het laatst voordat ze de laatste wedstrijd van het seizoen zullen spelen tegen Betis. Toekomstige coach Tito Vilanova was er nog niet bij ten gevolge van griep.

Er was ook leuk nieuws: de training begon met hartelijke felicitaties naar Andrés Iniesta, die vrijdag 28 jaar werd.

De selectie: Valdés, Alves, Piqué, Cesc, Xavi, Iniesta, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Afellay, Adriano, Cuenca, Oier, Tello, Bartra en Montoya.