Nieuws Augustus 2014

12-08

Ter Stegen geblesseerd

Een van de nieuwe keepers van het eerste team van FC Barcelona is geblesseerd geraakt. Tijdens de tweede trainingssessie op maandag liep Marc-André Ter Stegen een kneuzing bij zijn onderbuik op. De medische staf van de Catalaanse club zal de Duitser dinsdag verder onderzoeken om de ernst van de blessure te bepalen, en daarmee de verdere beschikbaarheid van de keeper voor de seizoensvoorbereiding.

Luis Enrique kon niet met zijn volledige selectie werken. Hoewel Xavi Hernández wel aanwezig was, en ook Adriano Correia en Neymar Júnior hun gezichten lieten zien, concentreerden zij zich op specifieke fitness routines.
Enrique beschikte wel over verdediger Jérémy Mathieu, die niet meereisde naar Geneve en Helsinki, al is de Fransman nog niet fit verklaard. Halilovic, Samper, Munir, Sandro en Grimaldo van Barça B maakten de trainingsgroep compleet.

Ondertussen onderging de nieuwste aanwinst van de blaugranas, Thomas Vermaelen, fysiotherapie met het oog op de hamstringblessure die hij opliep tijdens het WK in Brazilië.