Nieuws April 2011

04-04

Training met Pedro en Maxwell

Na de rustdag van zondag is het team van Guardiola maandagochtend begonnen aan de voorbereidingen op de kwartfinale tegen Shakhtar Donetsk. De spelers gebruikte tijdens de training de officiële voetbal die in de Champions League wordt gebruikt.

De training begon met een applaus voor Andrés Iniesta. Zijn vrouw is zondag bevallen van een dochter, Valeria, en moeder en kind maken het goed. Zo is te lezen op de website van Iniesta.

Pedro en Maxwell hebben zich weer aangesloten bij de groep. Puyol werkt nog apart van de groep aan zijn herstel onder begeleiding van de fysiotherapeuten van de club: Paco Seirul-lo and Lorenzo Buenaventura. Lionel Messi bleef binnen om was specifieke hersteloefeningen te doen en verscheen niet op het trainingsveld.

Abidal was voor het eerst na zijn operatie bij de training aanwezig, maar heeft niet meegetraind. Het bleef bij ontspannen wandelen op het veld in trainingspak.

Voor de training had Guardiola negen spelers van Barça B opgeroepen om mee te trainen met het eerste elftal; Armando, Sergi Roberto, Planas, Tello, Saúl, Miño en de drie die mee waren naar Villarreal (Thiago, Jonathan dos Santos en Montoya).

Dinsdagavond om 18:00 uur staat de volgende training in Camp Nou op het programma.