Spreekbeurtpakket

Ben je van plan een spreekbeurt over FC Barcelona te houden of wil je een opstel of werkstuk maken?

Download dan hier ons spreekbeurtpakket! Het bevat informatie over de club en haar historie, het stadion Camp Nou, spelers en trainers van Barça, oudgedienden en veel meer.

Alles wat je nodig hebt in één handig bestand!

Voor meer dan dit gratis spreekbeurtpakket hebben wij helaas geen budget ter beschikking. Via internet kun je natuurlijk nog van alles opzoeken en downloaden.

Indien je bereid bent een bedrag te betalen van € 25,00 (dit is inclusief verzendkosten), kunnen we je een pakket met daarin de twee laatst verschenen fanclubmagazines, 4 posters en een keycord toesturen. De posters worden dan, vanwege anders te hoge verzendkosten, wel opgevouwen.

Indien je dit pakket wil bestellen, dan kun je het genoemde bedrag overmaken op bankrekening NL18ABNA0406171149 t.n.v. Fan Club Barcelona te Rosmalen o.v.v. "Aanvulling spreekbeurtpakket".

Na je betaling verzoeken we je vriendelijk ons een email te sturen met je adres, zodat we het pakket kunnen versturen.