Mee naar Barcelona - Chelsea?

Een belevenis: FC Barcelona - Chelsea !!

NBD Sports, de reizenpartner van de Fan Club Barcelona, heeft de hand weten te leggen op een beperkt aantal toegangskaarten voor de Champions League wedstrijd FC Barcelona - Chelsea op woensdag 14 maart 2018 en vervolgens besloten om, in samenwerking met de fanclub, hiervoor een speciaal arrangement uit te zetten.

Deze reis is overigens ook toegankelijk voor niet-leden!

Dit bijzondere en exclusieve arrangement bestaat uit:
■ de heenvlucht op woensdag 14 maart 2018 (vertrek 07.00 uur) en
■ de terugvlucht op donderdag 15 maart 2018 (vertrek 20.00 uur);
■ vervoer tijdens het verblijf;
■ een toegangskaartje, eerste of tweede ring, voor de wedstrijd;
■ een overnachting inclusief ontbijt in een 4-sterren hotel;
■ reisbegeleiding (vanuit NBD Sports en/of de fanclub).

NB! Vanwege de vroege heenvlucht en de latere terugvlucht zal, als extraatje, op beide dagen een bezoek worden gebracht aan de stad met op de donderdag de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de stadiontour te doen en het museum en de Megastore te bezoeken!!

De volgende scherpe prijzen* zijn van toepassing:

Leden Niet-leden
Op basis van een tweepersoons kamer p.p. € 469,00 € 499,00
Op basis van een eenpersoonskamer p.p. € 519,00 € 549,00
Kinderen t/m 15 jaar p.p.
(bij 1 of 2 volwassenen op een kamer)
€ 449,00 € 479,00

* Let alstublieft op!! Deze prijzen zijn op basis van "alleen handbagage" (ruimbagage is op deze reis niet toegestaan!) en gelden zolang er geen toeslag van toepassing is, die met name afhankelijk is van de (hogere) actuele prijs van de betreffende vluchten. De vliegprijzen kunnen elk moment wijzigen. Boek dus zo snel mogelijk!! Want: vol is vol!!

Bij aankomst in Barcelona staat de bus klaar, waarmee we eerst naar Plaça Catalunya (het centrum van Barcelona) reizen. Vanaf een vooraf afgesproken tijdstip rijden we vanaf Plaça Catalunya naar Camp Nou. De bus blijft deze dag bij ons, dus u kunt uw handbagage e.d. gedurende ons verblijf in de stad en in en rond Camp Nou, veilig in de bus achterlaten. Na de wedstrijd rijden we gezamenlijk naar het hotel. Op de donderdag reizen we, via Camp Nou, wederom naar het centrum van Barcelona en vervolgens, vanaf een nog op te geven tijdstip, naar het vliegveld. Degenen die de stadiontour doen, kunnen donderdags bij Camp Nou uitstappen, maar moeten op eigen gelegenheid op tijd op Plaça Catalunya zijn voor het vertrek naar het vliegveld. Klik hier om kaarten te bestellen voor de stadiontour en het museum.

Indien u deze voetbalreis wilt boeken, klik dan op onderstaande knop en verstuur vervolgens de email die u te zien krijgt. Wij sturen u dan een boekingsformulier toe.

Indien de bovenstaande knop niet goed werkt, kunt u ook het e-mailadres peter@nbdsports.nl gebruiken voor de aanvraag van een boekingsformulier.

Heeft u geen e-mail, dan kunt u ook bellen (073-6440900). Wij sturen u dan een boekingsformulier per post toe. Krijgt u onverhoopt de voice mail spreek dan uw naam, adres, postcode en woonplaats in en, indien van toepassing, ook uw lidnummer.

Boekingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en vol is vol!

Boek nu uw reis en win € 250!!

Klik hier voor meer informatie!