Aanmelden penyabijeenkomst

Zeg het voort, zeg het voort!!
Fanclub-feest!!

Kom de Spaanse klassieker tussen FC Barcelona - Real Madrid
kijken bij de Fan Club Barcelona!

Het duel is definitief vastgesteld op zondag 6 mei om 20:45 uur.

De fanclub organiseert die avond in het stadion van FC Dordrecht voor de leden én introducés de penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar de wedstrijd te kijken.

We hopen met zoveel mogelijk fans uit de Lage Landen de blaugranas aan te moedigen! Ben je (nog) geen lid bij de fanclub, maar heb je wel een
FCB-hart? Meld je hieronder aan voor de feestavond, vul bij "lidnummer" het 000 cijfer in, en kom als introducé!!

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon. Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk 3 loten voor de loterij met weer tal van prachtige Barça-prijzen én u speelt mee met de blinde voetbalpool.

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, teamgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom!! Neem er zo veel mee als u wilt!!

Voor de aanwezige kids is er een speciale quiz waar een mooie hoofdprijs mee gewonnen kan worden én de mooist uitgedoste kleine Barça-fan krijgt ook een speciale prijs!

Hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De tenues van Real Madrid zijn, zoals u vast zult
begrijpen, alleen niet welkom!

Programma:
17:00   Deuren open van de Business lounge
17:30   Opening
18:30   Aanvang buffet deel 1
18:30   Voorprogramma
19:00   Aanvang buffet deel 2
19:30   Barça Kids Quiz
20:30   Voorbeschouwing
20:40   Barça hymne
20:45   Aftrap wedstrijd
21:30   Rust
22:30   Einde wedstrijd
22:30   Uitslag blinde pool en loterij officiële Barça-artikelen

Wilt u alstublieft duidelijk aangeven of u van het buffet
(kosten slechts € 15,00 p.p.) gebruik wilt maken?

Lastminute aanmelden is mogelijk tot en met zaterdag 5 mei!!

Het is helaas niet mogelijk om een rondleiding te krijgen, maar de tribune is eenvoudig bereikbaar vanaf de zaal waardoor een kijkje in het stadion mogelijk is.

Tip voor de kids: neem je voetbal mee, want er mag gespeeld worden op het hoofdveld!

De routebeschrijving naar het Riwal Hoogwerkers Stadion van FC Dordrecht ingang Reeweg Oost, dus niet de Krommedijk!
Vanuit alle richtingen N3 (Randweg):
- Afslag Werkendam / Corridor, volg borden Stadion.
- U kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats van FC Dordrecht.
- Loop vervolgens naar het stadion, door het hek, en dan langs de lange zijde van het stadion.
- Halverwege de lange zijde is de ingang van Business lounge.

U krijgt van uw aanmelding in eerste instantie geen bevestiging. Een dag voor de wedstrijddag krijgt u een e-mail met de nodige informatie. Dat is dan meteen een bevestiging van uw inschrijving.

Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij bestuurslid
Marieke Wildenberg mariekewildenberg@gmail.com. Marieke is de fanclub's contactpersoon voor de penyabijeenkomst.

Wilt u niets missen van 'El Clásico'?

Hieronder kunt u zich opgeven voor de penyabijeenkomst.

U komt toch ook?

Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Lidnummer: *
Ik kom, inclusief mijzelf, met personen naar de penyabijeenkomst.*
Ik neem, inclusief mijzelf met ** personen deel aan het buffet.* ** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een buffet georganiseerd wordt.
Ik neem, inclusief mijzelf met *** personen deel aan de rondleiding. *** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een rondleiding georganiseerd wordt.