Aanmelden penyabijeenkomst

Zeg het voort, zeg het voort!!!

De wedstrijd Real Madrid - FC Barcelona is definitief vastgesteld
op zondag 23 april om 20:45 uur.

Natuurlijk organiseert de Fan Club Barcelona weer voor de leden en introducés een penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar de wedstrijd te kijken: deze keer in Dordrecht!
Een bijzondere link tussen FC Dordrecht en FC Barcelona: Johan Cruijff en Johan Neeskens. In 1979 speelde zij met de Los Angeles Aztecs, onder de bezielende leiding van trainer Rinus Michels, een vriendschappelijke wedstrijd. De Aztecs verbleven in de zomer van 1979 in Nederland en in dat kader werd er in Dordrecht geoefend. Johan Cruijff speelde overigens in 1982 nog een legendarische bekerwedstrijd op de Krommedijk met Ajax. De wedstrijd die met 1-0 door DS79 (de toenmalige naam van de club) werd gewonnen. Dat was de enige wedstrijd die Cruijff met Ajax dat seizoen verloor.

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon. Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk 3 loten voor de loterij met weer tal van prachtige Barça-prijzen én u speelt mee met de blinde voetbalpool.

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, teamgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom. Neem er zo veel mee als u wilt, want hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De kleur WIT is, zoals u vast zult begrijpen, alleen niet welkom!

Programma:
17:00   Deuren open van de Business lounge
17:30   Opening
18:30   Aanvang buffet deel 1
18:30   Voorprogramma
19:00   Aanvang buffet deel 2
19:30   Barça Kids Quiz
20:30   Voorbeschouwing
20:40   Barça hymne
20:45   Wedstrijd
21:30   Rust
22:30   Einde wedstrijd
22:30   Uitslag blinde pool en Loterij
23:30   Einde

Wilt u alstublieft duidelijk aangeven of u van het buffet (kosten slechts
€ 15,00 p.p.) gebruik wilt maken? Als u gebruik wilt maken van het uitstekende Barça-buffet, dan kunt u dat tot uiterlijk woensdag 19 april a.s. doorgeven. Als u geen gebruik maakt van het buffet, dan kunt u zich aanmelden tot en met zondag 23 april.

Het is helaas niet mogelijk om een rondleiding te krijgen, maar de tribune is eenvoudig bereikbaar vanaf de zaal waardoor een kijkje in het stadion mogelijk is én neem vooral je voetbal mee, want er mag gevoetbalt worden op het hoofdveld van FC Dordrecht!!

U krijgt van uw aanmelding in eerste instantie geen bevestiging. Enkele dagen voor de wedstrijddag krijgt u een e-mail met de nodige informatie. Dit is dan meteen een bevestiging van uw inschrijving.

Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij bestuurslid
Marieke Wildenberg mariekewildenberg@gmail.com. Marieke is de fanclub's contactpersoon voor de penyabijeenkomst.

De routebeschrijving naar het Riwal Hoogwerkers Stadion van FC Dordrecht ingang Reeweg Oost, dus niet de Krommedijk!
Vanuit alle richtingen N3 (Randweg):
Afslag Werkendam / Corridor, volg borden Stadion. Dat is onderaan de afrit linksaf, na 200 meter aan de linkerkant de hoofdingang.
U kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats van FC Dordrecht.
Loop vervolgens naar het stadion, door het hek en dan langs de lange zijde van het stadion.
Halverwege de lange zijde is de ingang van Business lounge.

Wilt u niets missen van de Spaanse klassieker?

Hieronder kunt u zich opgeven voor de penyabijeenkomst.

U komt toch ook?

Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Lidnummer: *
Ik kom, inclusief mijzelf, met personen naar de penyabijeenkomst.*
Ik neem, inclusief mijzelf met ** personen deel aan het buffet.* ** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een buffet georganiseerd wordt.
Ik neem, inclusief mijzelf met *** personen deel aan de rondleiding. *** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een rondleiding georganiseerd wordt.