Aanmelden penyabijeenkomst

Zeg het voort, zeg het voort!!

Kom El Clásico kijken!!

De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid is definitief vastgesteld

op zondag 24 oktober om 16:15 uur!!

De fanclub organiseert die dag in "onze huiskamer" bij NAC Breda voor leden én hun introducés de penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar de wedstrijd te kijken.

We hopen met zoveel mogelijk fans uit de Lage Landen
de blaugranas aan te moedigen!

Ben je (nog) geen lid, maar heb je wel een FCB-hart?

Meld je hieronder aan voor de penyabijeenkomst en vul bij "lidnummer"
het cijfer 000 in.

Tijdens de penyabijeenkomst hebben we een speciale aanbieding om ter plekke lid te worden!!

U bent van harte welkom!!

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon. Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk 3 loten voor de loterij met weer tal van prachtige Barça-prijzen én u speelt mee met de blinde voetbalpool.

Vanwege het vroege tijdstip van de wedstrijd verzorgen we voor
€ 6,00 per persoon heerlijke Brabantse friet met snack in de rust van de wedstrijd.

Wilt u alstublieft uiterlijk donderdag 21 oktober aangeven of u van de maaltijd gebruik wilt maken?

Let op: De betaling van de toegang & maaltijd is met contant geld bij de entree!

Corona-regels: bij de entree graag een coronabewijs
(negatieve testuitslag óf een vaccinatiebewijs óf een bewijs dat u bent hersteld van corona) tonen voor toegang tot De Cordial.
Voor meer informatie over het coronabewijs, klik HIER.

Voor de aanwezige kids is er een speciale quiz, waar een mooie prijs mee gewonnen kan worden én de mooist uitgedoste kleine Barça-fan krijgt ook een speciale prijs!

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, teamgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom!!

Hoe meer Barça-fans hoe gezelliger

Neem er zo veel mee als u wilt!

De kleur WIT is, zoals u vast zult begrijpen, alleen niet welkom!

Programma:
14:30   Deuren open van De Cordial
15:00   Opening
15:30   Barça Quiz
16:00   Voorbeschouwing
16:10   Barça hymne
16:15   Wedstrijd
18:15   Uitslag blinde pool en Loterij
19:00   Einde

Last minute aanmelden (zonder buffet) is mogelijk t/m 23 oktober!!

Het is helaas niet mogelijk om een rondleiding te krijgen.

Tip voor de kids: neem je voetbal mee, want er voor het stadion van NAC Breda gespeeld worden!

Klik HIER voor de routebeschrijving naar NAC Breda. Parkeren kan bij P1 (Stadionstraat) voor de deuren van De Cordial.

U krijgt van uw aanmelding in eerste instantie geen bevestiging.
Een dag voor de wedstrijddag krijgt u een e-mail met de nodige informatie. Dat is dan meteen een bevestiging van uw inschrijving.

Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij bestuurslid
Marieke Wildenberg mariekewildenberg@gmail.com
Marieke is de fanclub's contactpersoon voor de penyabijeenkomst.

Wilt u niets missen van El Clásico?

Hieronder kunt u zich opgeven voor de penyabijeenkomst.

U komt toch ook?

Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Lidnummer: *
Ik kom, inclusief mijzelf, met personen naar de penyabijeenkomst.*
Ik neem, inclusief mijzelf met ** personen deel aan het buffet.* ** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een buffet georganiseerd wordt.
Ik neem, inclusief mijzelf met *** personen deel aan de rondleiding. *** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een rondleiding georganiseerd wordt.