Aanmelden penyabijeenkomst

Zeg het voort, zeg het voort!!
Uniek fanclub-feest!!

Aangezien El Clásico dit seizoen door de Spaanse voetbalbond gepland werd vlak van kerst en de return pas in het weerkend van 5 mei, hebben we dit seizoen een primeur! Dit seizoen is de penyabijeenkomst tijdens de twee competitieduels tegen Atlético Madrid!

Bij Number Four in het stadion Galgenwaard van FC Utrecht kijken we de wedstrijd Barça - Atleti is op zondag 4 maart om 16:15 uur.

De Fan Club Barcelona organiseert die middag en avond voor de leden én introducés de penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar de wedstrijd te kijken.

We hopen met zoveel mogelijk fans uit de Lage Landen de blaugranas aan te moedigen! Ben je (nog) geen lid bij de fanclub, maar heb je wel een
FCB-hart? Meld je aan en kom als introducé!!

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon. Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk 3 loten voor de loterij met weer tal van prachtige Barça-prijzen én u speelt mee met de blinde voetbalpool.

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, teamgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom!! Neem er zo veel mee als u wilt.

Hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De tenues van Atleti zijn, zoals u vast zult begrijpen, alleen niet welkom!

Programma:
14:00   Deuren open van Number Four
14:15   Opening
14:30   Voorprogramma
15:00   Barça Quiz
16:00   Voorbeschouwing
16:10   Barça hymne
16:15   Wedstrijd
17:00   Rust én aanvang buffet deel 1
18:00   Einde wedstrijd én aanvang buffet deel 2
18:15   Uitslag blinde pool en Loterij
20:00   Einde

Wilt u alstublieft duidelijk aangeven of u van het buffet
(kosten slechts € 15,00 p.p.) gebruik wilt maken? Als u gebruik wilt maken van het uitstekende Barça-buffet, dan kunt u dat tot uiterlijk woensdag 28 februari a.s. doorgeven. Als u geen gebruik maakt van het buffet, dan kunt u zich aanmelden tot en met zaterdag 3 maart.

Het is helaas niet mogelijk om een rondleiding te krijgen, maar de tribune is eenvoudig bereikbaar vanaf de zaal waardoor een kijkje in het stadion mogelijk is.

Een routebeschrijving naar Number Four in het stadion Galgenwaard vindt u als u hier klikt. Let op: U kunt tegen betaling parkeren op het parkeerterrein voor de deur. Onbetaald kunt u parkeren op de nabijgelegen Laan van Maarschalkerweerd, zie hier.

U krijgt van uw aanmelding in eerste instantie geen bevestiging. Een dag voor de wedstrijddag krijgt u een e-mail met de nodige informatie. Dat is dan meteen een bevestiging van uw inschrijving.

Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij bestuurslid
Marieke Wildenberg mariekewildenberg@gmail.com. Marieke is de fanclub's contactpersoon voor de penyabijeenkomst.


Wilt u niets missen van Atleti - Barça?

Hieronder kunt u zich opgeven voor de penyabijeenkomst.

U komt toch ook?

Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Lidnummer: *
Ik kom, inclusief mijzelf, met personen naar de penyabijeenkomst.*
Ik neem, inclusief mijzelf met ** personen deel aan het buffet.* ** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een buffet georganiseerd wordt.
Ik neem, inclusief mijzelf met *** personen deel aan de rondleiding. *** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een rondleiding georganiseerd wordt.