Aanmelden penyabijeenkomst

Zeg het voort, zeg het voort!!

Uniek fanclub-feest!!

Aangezien El Clásico gepland staat in het weekend vlak voor Kerst, hebben we dit seizoen een primeur!

In onze 'huiskamer' van NAC Breda gaan we de wedstrijd
Atlético Madrid - FC Barcelona kijken!

De wedstrijd is op zaterdag 14 oktober om 20:45 uur.

De Fan Club Barcelona organiseert die avond voor de leden en introducés de penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar de wedstrijd te kijken.

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon. Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk 3 loten voor de loterij met weer tal van prachtige Barça-prijzen én u speelt mee met de blinde voetbalpool.

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, teamgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom!! Neem er zo veel mee als u wilt.
Hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De tenues van Atleti zijn, zoals u vast zult begrijpen, alleen niet welkom!

Programma:
17:00   Deuren open van de Cordial
17:30   Opening
18:30   Aanvang buffet deel 1
18:30   Voorprogramma
19:00   Aanvang buffet deel 2
19:30   Barça Quiz
20:30   Voorbeschouwing
20:40   Barça hymne
20:45   Wedstrijd
21:30   Rust
22:30   Einde wedstrijd
22:30   Uitslag blinde pool en Loterij
23:30   Einde

Wilt u alstublieft duidelijk aangeven of u van het buffet
(kosten slechts € 15,00 p.p.) gebruik wilt maken? Als u gebruik wilt maken van het uitstekende Barça-buffet, dan kunt u dat tot uiterlijk woensdag 11 oktober a.s. doorgeven. Als u geen gebruik maakt van het buffet, dan kunt u zich aanmelden tot en met zaterdag 14 oktober.

Het is helaas niet mogelijk om een rondleiding te krijgen, maar de tribune is eenvoudig bereikbaar vanaf de zaal waardoor een kijkje in het stadion mogelijk is.

Een routebeschrijving naar het Rat Verlegh stadion van NAC Breda vindt u als u hier klikt. De penyabijeenkomst wordt gehouden in de zaal 'De Cordial'.
U kunt voor de deur van de zaal gratis parkeren.

U krijgt van uw aanmelding in eerste instantie geen bevestiging. Een dag voor de wedstrijddag krijgt u een e-mail met de nodige informatie. Dit is dan meteen een bevestiging van uw inschrijving.

Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij bestuurslid
Marieke Wildenberg mariekewildenberg@gmail.com. Marieke is de fanclub's contactpersoon voor de penyabijeenkomst.

Wilt u niets missen van Atleti - Barça?

Hieronder kunt u zich opgeven voor de penyabijeenkomst.

U komt toch ook?

Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Lidnummer: *
Ik kom, inclusief mijzelf, met personen naar de penyabijeenkomst.*
Ik neem, inclusief mijzelf met ** personen deel aan het buffet.* ** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een buffet georganiseerd wordt.
Ik neem, inclusief mijzelf met *** personen deel aan de rondleiding. *** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een rondleiding georganiseerd wordt.