Aanmelden penyabijeenkomst

Zeg het voort, zeg het voort!!
Fanclub-feest!!

Kom de Spaanse klassieker tussen Real Madrid - FC Barcelona
kijken bij de Fan Club Barcelona!

Het duel is definitief vastgesteld op zaterdag 2 maart om 20:45 uur!!

De fanclub organiseert die avond in het stadion van FC Dordrecht voor leden én introducés de penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar de wedstrijd te kijken.

We hopen met zoveel mogelijk fans uit de Lage Landen de blaugranas aan te moedigen! Ben je (nog) geen lid, maar heb je wel een FCB-hart?
Meld je hieronder aan voor de feestavond, vul bij "lidnummer" het 000 cijfer in, en kom als introducé!! U bent van harte welkom!!

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon. Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk 3 loten voor de loterij met weer tal van prachtige Barça-prijzen én u speelt mee met de blinde voetbalpool.

Let op: De betaling van de toegang en het buffet is met contant geld bij de entree.

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, teamgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom!! Neem er zo veel mee als u wilt!!

Voor de aanwezige kids is er een speciale quiz, waar een mooie hoofdprijs mee gewonnen kan worden én de mooist uitgedoste kleine Barça-fan krijgt ook een speciale prijs!

Hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De tenues van Real Madrid zijn, zoals u vast zult
begrijpen, alleen niet welkom!

Programma:
17:00   Deuren open van de Business lounge
17:30   Opening
18:30   Aanvang buffet deel 1
19:00   Barça Quiz
19:30   Aanvang buffet deel 2
20:30   Voorbeschouwing
20:40   Barça hymne
20:45   Wedstrijd
21:30   Rust
22:30   Uitslag blinde pool en Loterij
23:00   Einde

Wilt u alstublieft uiterlijk woensdag 27 februari aangeven of u van het uitstekende buffet (kosten slechts € 15,00 p.p.) gebruik wilt maken?

Last minute aanmelden (zonder buffet) is mogelijk tot en met 2 maart!!

Het is helaas niet mogelijk om een rondleiding te krijgen.

Tip voor de kids: neem je voetbal mee, want er mag op het hoofdveld gespeeld worden!

De routebeschrijving naar het stadion van FC Dordrecht
ingang Reeweg Oost, dus niet de Krommedijk!
Vanuit alle richtingen N3 (Randweg):
- Afslag Werkendam / Corridor, volg borden Stadion.
- U kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats van FC Dordrecht.
- Loop vervolgens naar het stadion, door het hek, en dan langs de
  lange zijde van het stadion.
- Halverwege de lange zijde is de ingang van Business lounge.

U krijgt van uw aanmelding in eerste instantie geen bevestiging. Een dag voor de wedstrijddag krijgt u een e-mail met de nodige informatie. Dat is dan meteen een bevestiging van uw inschrijving.

Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij bestuurslid
Marieke Wildenberg mariekewildenberg@gmail.com.
Marieke is de fanclub's contactpersoon voor de penyabijeenkomst.

Wilt u niets missen van 'El Clásico'?

Hieronder kunt u zich opgeven voor de penyabijeenkomst.

U komt toch ook?

Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Lidnummer: *
Ik kom, inclusief mijzelf, met personen naar de penyabijeenkomst.*
Ik neem, inclusief mijzelf met ** personen deel aan het buffet.* ** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een buffet georganiseerd wordt.
Ik neem, inclusief mijzelf met *** personen deel aan de rondleiding. *** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een rondleiding georganiseerd wordt.