Beleef Barça!!

Nieuwe partner fanreizen!!

3. Danny en Peter - overdracht

Vanaf 1 november 2020 is de organisatie van de fanreizen van NBD Sports overgegaan naar onze nieuwe reizenpartner 'CHE voetbalreizen en stedentrips' uit Veenendaal. Directeur van 'CHE' is Danny Hardeman.

Foto: Peter feliciteert Danny (rechts) met zijn acquisitie.

Na ruim 15 jaar de fanreizen met veel plezier te hebben georganiseerd, vond Peter Goedbloed van NBD Sports het, mede gezien zijn leeftijd (65 jaar - red.), 'tijd voor nieuw bloed'. Vol vertrouwen heeft hij het stokje overgedragen aan Danny. In een interview met de redactie van het fanclubmagazine zegt Peter hierover:
"Met Danny heb ik iemand gevonden die echt gas wil geven, daar waar ik steeds meer op de rem trapte. Ik heb Danny in korte tijd goed leren kennen en ik heb héél véél vertrouwen in hem. Danny is heel vriendelijk en van nature zeer klantgericht. Dat is wat de reizen nodig hebben."

Voor alle achtergrondinformatie en een kennismaking met Danny verwijzen wij u graag naar het betreffende artikel. Als u hier klikt, kunt u de interviews met Peter en Danny lezen.

Inmiddels heeft de fanclub met Danny een samenwerkingsovereenkomst gesloten, die gelijk is aan de 'oude' overeenkomst met NBD Sports en de kwaliteit van de fanreizen alsmede de duurzaamheid van de samenwerking garandeert. Bovendien zal Peter Danny nog een tijd ondersteunen, teneinde voor een perfecte overdracht zorg te dragen. Mede gezien de Corona-crisis is er ruim voldoende tijd om deze overdracht soepel te laten verlopen.

Heeft u vragen aan Danny? Mail dan naar info@beleefbarca.nl.
Heeft u (nog) vragen aan Peter? Mail dan naar peter@nbdsports.nl.