Nieuws Augustus 2013

21-08

Barça aangekomen in Madrid

FC Barcelona is woensdag middag aangekomen in Madrid. Woensdagavond laat om 23.00u begint het duel om de Supercopa tegen Atlético. In Barcelona heeft het late tijdstip al geleid tot enige controverse. Zo zou de club 30.000 euro betaald hebben om het openbaar vervoer langer te laten rijden.

Woensdagochtend vloog de Barcelona selectie samen met voorzitter Rosell richting de Spaanse hoofdstad. Rond het middaguur landden ze op de luchthaven, waarna ze richting het hotel gingen. Barcelona zal vanavond in het nieuwe uitshirt spelen met de Catalaanse kleuren. Of ze de bijpassende broek en sokken dragen is nog de vraag. Deze lijken namelijk veel op de kleding van de thuisploeg.

De Catalaanse pers heeft de ogen vooral gericht op David Villa. De aanvaller maakte deze zomer de overstap van Barcelona naar Atlético. Iedereen is erg nieuwsgierig hoe de spits hier mee omgaat. Waarschijnlijk zal bij Barcelona Neymar vanaf de bank starten. Die nieuwe aankoop is nog steeds niet voor 90 minuten fit. Iniesta en Alba lijken wel te kunnen starten. Zij kregen tegen Levante rust.