Nieuws September 2010

18-09

Barça B-Elche 2-0

Barça B heeft in een uitstekend duel met 2-0 weten te winnen van Elche. De bezoekers kregen in het mini stadion de eerste echte kans maar Miño wist te redden. Kort daarna kwam Barça meteen met een antwoord met een grote kans voor Edu Orial. Zijn inzet werd gekeerd door de Elche doelman. De ploeg van Luis Enrique had de overhand maar creëerde geen grote kansen. In de 41e minuut sloegen de blaugranas toch toe en Jonathan Soriano wist de 1-0 te maken. De tweede helft probeerde de blaugranas te blijven domineren. Dit resulteerde in kansen van Nolito en Soriano. Miño moest nog eens in actie komen bij een tegenaanval van Elche. De bezoekers kwamen steeds meer richting het Barcelona doel maar uiteindelijk weet Nolito de wedstrijd op slot te zetten. Het grote talent zorgde voor de 2-0 voor Barça B. Dit betekend al weer de 3e overwinning dit seizoen voor de mannen van Enrique die knap bovenaan de ranglijst mee blijven doen.