Nieuws September 2010

05-09

Barça B-Xerez 2-1

De jongelingen van Barça B hebben in het Mini Stadion naast Camp Nou ook hun tweede competitie duel weten te winnen. Het gepromoveerde Barça B speelde tegen het uit de Primera gedegradeerde Xerez. De blaugranas kwamen al snel op voorsprong. Een mooie aanval van Nolito en Soriano werd afgewerkt door laatstgenoemde. Barcelona B had de overhand en kreeg zelf kansen om de score uit te breiden. Een tegenvaller kwam dan ook net voor het rustsignaal.  Xerez kwam op gelijke hoogte na een mooi schot van Bermejo. De tweede helft bleef Barça het goede spel behouden. In de 74e minuut werd dit beloond met de 2-1 van Saúl. Een afstandschot kwam bij toeval in zijn voeten terecht waarna hij het met een mooi puntertje afmaakte. Nolito mag zich met zijn uitstekende spel man van de wedstrijd noemen. Het team van trainer Luis Enrique is met 6 punten boven in de tussenstand terug te vinden van de segunda.