Nieuws September 2020

13-09

Barça - Nàstic 3-1

Ronald Koeman is goed begonnen aan de voorbereiding. De baugranas hebben het eerste oefenduel gewonnen. Barça was met 3-1 te sterk voor Nàstic. Al binnen vijf minuten was het raak, waar Ousmane Dembélé zijn eerste treffer in bijna een jaar scoorde. Na ruim een kwartier verdubbelde Griezmann de score uit een penalty. Na een half uur deed Nàstic via Javi Bonilla iets terug. Vijf minuten na rust wist Philippe Coutinho met een penalty de eindstand te bepalen op 3-1.

Opstelling Barça eerste helft: Neto, Alba, Lenglet, Piqué, Pedri, Aleñá, Busquets, Sergi Roberto, Dembélé, Messi en Griezmann

Opstelling Barça tweede helft: Iñaki Peña, Junior Firpo, Semedo, Araujo, Trincão, Ricky Puig, Konrad de la Fuente, Frenkie de Jong, Cuenca, Braithwaite en Coutinho