Nieuws Januari 2013

04-01

Grote opkomst bij training Barça

Vrijdagochtend trainde het eerste elftal van FC Barcelona in het Mini Estadi onder aanmoediging van 13.855 Barça-fans. Het is inmiddels een traditie om rond de feestdagen een training toegankelijk te maken voor de culés. Na de training, onder leiding van assistent coach Jordi Roura, was er uitgebreid aandacht voor de aanwezige fans.

Het enige minpuntje van de ochtend was dat Adriano Correia vroegtijdig de training moest verlaten na het verstuiken van zijn rechter enkel.

Na de gebruikelijke warming-up bestond de training uit oefeningen op balbezit en de kenmerkende rondo’s. Éric Abidal trainde onder luid applaus apart van het team. De verdediger werkt hard aan zijn herstel om terug te keren in Camp Nou. Ook Víctor Valdés volgde een specifiek keepers programma.

Aan het einde van de training applaudisseerden de spelers voor de aanwezige fans en deelden een aantal spelers voetballen uit aan de gelukkige kinderen die een bal wisten te vangen in het publiek. Daarna was het tijd voor de foto’s met de fans en het uitdelen van handtekeningen voordat de spelers terug gingen naar de kleedkamer.