Nieuws Maart 2015

24-03

Interlands voor de boeg

Nu de Clásico gespeeld is, is voor dertien Barça spelers een interlandperiode aangebroken. Marc Bartra, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba, Pedro Rodríguez en Andrés Iniesta zijn door Vicente del Bosque opgeroepen voor het kwalificatieduel voor Euro 2016 tegen Oekraïne op 27 maart en tegen Oranje op 31 maart.

Ook Ivan Rakitić is opgeroepen voor de nationale ploeg. Kroatië speelt in Zagreb op 28 maart het Euro 2016 kwalificatieduel tegen Noorwegen.

Marc André Ter Stegen is door Joachim Löw opgeroepen voor het Duitse Elftal.
Die Mannschaft speelt vriendschappelijk tegen Italië op 27 maart. Daarnaast spelen de Duitsers op 30 maart in en tegen Engeland.

Tevens worden er ook in Zuid Amerika interlands gespeeld. Lionel Messi en
Javier Mascherano zijn naar Argentinië afgereisd voor de vriendschappelijke duels tegen El Salvador op 28 maart en tegen Ecuador op 31 maart.

Doelman Claudio Bravo zal voor Chili uitkomen tegen Iran op 26 maart en op 29 maart tegen Brazilië. Beide duels zijn vriendschappelijk.

Carlos Dunga heeft Neymar opgeroepen voor de Braziliaanse selectie. Naast het vriendschappelijke duel tegen Chili, spelen de Goddelijke Kanaries tegen Frankrijk op 26 maart.

Rafinha zal uitkomen voor het Olympisch Elftal van Brazilië. De Braziliaanse beloften spelen twee vriendschappelijke duels tegen Paraguay op 27 maart en Mexico op 29 maart.