Nieuws Augustus 2014

06-08

SSC Napoli - Barça 1-0

Het team van Luis Enrique heeft het derde oefenduel verloren. In Genève was SSC Napoli met 1-0 te sterk voor de Catalanen.

Barça begon met enig overwicht aan het duel. Ondanks het trage tempo waren de blaugrana’s de bovenliggende partij. Toch kregen de Italianen de eerste grote kans. Marek Hamsi mocht een vrije trap nemen, die door Claudio Bravo keurig uit het doel werd gehouden. Aan de Catalaanse kant duurde het tot de tweede helft tot de grootste kansen kwamen. Pedro en Rafinha waren na rust de gevaarlijkste spelers. Een schot van Pedrito ging net naast, terwijl Rafinha zijn schot gekeerd zag worden door Rafael Cabral, de keeper van Napoli. Het duel leek op 0 - 0 af te gaan toen Barça keeper Bravo na een ongelukkige actie een schot van Blerim Dzemaili in het doel zag verdwijnen. In de resterende tien minuten konden de blaugrana’s deze achterstand niet meer goedmaken.

Opstelling Barça: Bravo, Montoya, Piqué ( 60’ Ié), Bartra (75’ Bagnack),