Nieuws Augustus 2014

13-08

Vermaelen spreekt met Barça TV

De meest recente aankoop van FC Barcelona, Thomas Vermaelen, is deze week voor het eerst geïnterviewd door Barça TV en fcbarcelona.cat, toch een bijzonder moment voor de Belgische verdediger.

In het interview benadrukt Vermaelen dat hij zich snel wil aanpassen: “Ik moet mijn weg vinden, de taal leren en de coach en de rest van de spelers leren kennen. Ik hoop dat ik snel kan settelen. Ook moet ik de stad beter leren kennen; ik heb veel mensen erover horen praten en ik heb er zin in om de stad te gaan ontdekken.”

De centrale verdediger is vol lof over de man die hij zal gaan vervangen in de Barça-defensie, voormalige capitán Carles Puyol. “Hij is een ongelooflijke speler geweest voor Barça, een legende bij deze Club. Hij zat altijd vol passie. Ik zal er hard mijn best voor gaan doen.”

Een grappig moment was er ook, toen Vermaelen moest lachen om hoe hij zo nu en dan verkeerd aangezien wordt voor welbekende acteur Jude Law. “Veel mensen zeggen dat we op elkaar lijken,” aldus een lachende Vermaelen.

Kijk hieronder een stukje van het eerste interview van Vermaelen met Barça TV!video: http://www.fcbarcelona.cat/