Programma en prijzen

De geplande reizen/wedstrijden

De volgende reizen staan voor dit seizoen gepland:

03 t/m 06 november 2017 Barcelona - Sevilla    Niet meer te boeken!
16 t/m 19 maart 2018 Barcelona - Athletic Club*
06 t/m 09 april 2018 Barcelona - Leganés
20 t/m 23 april 2018 1 Barcelona - Villarreal**

*   NB! Voor Athletic Club geldt een toeslag van € 40,00 per persoon!
** NB! Voor Villarreal geldt een toeslag van € 50,00 per persoon!

1 Johan Cruijff Tour!!
Tijdens de laatste fanreis van dit seizoen (20 t/m 23 april 2018) organiseren wij voor het eerst een (optionele) Johan Cruijff Tour!

Een paar dagen na dit weekend (op 25 april) zou Johan Cruijff 71 jaar zijn geworden. Velen missen hem nog steeds. Als u wilt, staat dit weekend voor u in het teken van onze grote held!

Wij organiseren dan namelijk de Johan Cruijff Tour, waarbij u op de vrije dag niet de stad ingaat, maar een bijzondere bustour maakt langs een aantal markante Cruijff-locaties. De exacte details van de bustour moeten nog nader worden uitgewerkt, maar zoals momenteel gepland, bezoekt u, onder begeleiding van een (eigen) gids, o.a. de bijzondere Cruyff Flagstore, het Cruyff Institute en/of de Cruyff Foundation, het Kampioenenplein (waar Johan's handafdruk is vereeuwigd), Johan's huis (waar hij sinds 1991 woonde) en de 'Penya Johan', de Catalaanse fanclub die Johan's naam draagt en een lokaal heeft met vele bijzondere memorabilia.

De stadiontour en het bezoek aan het museum staan eveneens in het teken van Johan. In plaats van de reguliere tour staat u, onder begeleiding van een (Engelstalige) gids, tijdens een speciale Cruijff-rondgang stil bij alle waardevolle 'momenten en herinneringen' (met vele anekdotes), die het stadion en het museum in zich waarborgen. Bovendien krijgt u, als herinnering aan deze reis, u een speciaal aandenken!

De meerprijs voor deze unieke Johan Cruijff Tour bedraagt slechts € 99,00. Op het boekingsformulier, dat op uw verzoek wordt toegezonden, kunt u deze unieke tour bijboeken.

Prijzen
Mede dankzij een solide en duurzame inkoop zijn we, ondanks allerlei prijsstijgingen, er wederom in geslaagd dezelfde uiterst scherpe en concurrerende prijzen van vorig seizoen aan te houden.

Onze prijzen zijn bovendien 'all in', hetgeen wil zeggen dat, met uitzondering van ruimbagage (voor veel mensen, zo is gebleken, is alleen handbagage voldoende voor een weekend), een reis- en annuleringsverzekering en de normale verblijfskosten, verder alles inbegrepen is!! Bij ons dus geen verborgen kosten!!

De volgende scherpe prijzen** (excl. toeslag!*) zijn in het seizoen 2017-2018 van toepassing:

Leden Niet-leden
Op basis van een tweepersoonskamer p.p. (excl. ruimbagage) € 499,00 € 539,00
Op basis van een eenpersoonskamer p.p. (excl. ruimbagage) € 579,00 € 619,00
Kinderen t/m 15 jaar p.p.
(bij 1 of 2 volwassenen op één kamer, excl. ruimbagage. NB! Hier geldt de leeftijd op het moment van de reis!)
€ 449,00 € 489,00

** Let alstublieft op!! Deze prijzen zijn inclusief handbagage (10kg.), maar exclusief ruimbagage (15kg.). De meerprijs voor één stuks ruimbagage
is € 50,00.
* De hierboven genoemde prijzen gelden zolang er geen toeslag van toepassing is, die met name afhankelijk is van de (hogere) actuele prijs van de betreffende vluchten. De vliegprijzen kunnen elk moment wijzigen.
Boek dus zo snel mogelijk!! Want: vol is vol!!

Boekingen
Indien u voor één van de bovenstaande voetbalreizen wilt boeken, klik dan op onderstaande knop. Wij sturen u dan een boekingsformulier toe.

Indien de bovenstaande knop niet goed werkt, kunt u ook het e-mailadres peter@nbdsports.nl gebruiken voor de aanvraag van een boekingsformulier.

Heeft u geen e-mail, dan kunt u ook bellen (073-6440900). Wij sturen u dan een boekingsformulier per post toe. Krijgt u onverhoopt de voice mail spreek dan uw naam, adres, postcode en woonplaats in en, indien van toepassing, ook uw lidnummer.

Verzekering
Indien u nog geen reis- of annuleringsverzekering heeft, bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om goed en betaalbaar verzekerd op reis te gaan!
Klik hier voor meer informatie.

Gaan er kinderen mee?
Reist u met een kind of kinderen waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Klik dan hier voor meer informatie en het formulier dat u kunt gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft.

Contact opnemen
Indien u contact wilt opnemen met NBD Sports klik dan hier voor meer informatie.

Volgend seizoen
Indien u dit seizoen niet wilt of kunt boeken, maar wel interesse heeft in de reizen voor het volgende seizoen, klik dan hier, vul uw gegevens in en u ontvangt als één van de eersten het programma voor het komende seizoen.

Algemene voorwaarden
Op onze reizen zijn algemene voorwaarden van toepassing. U ontvangt deze tevens bij het boekingsformulier.