Programma en prijzen

De geplande reizen/wedstrijden

De volgende reizen staan voor dit seizoen gepland:

18 t/m 21 november 2016
Barcelona - Màlaga Niet meer te boeken!
17 t/m 20 maart 2017
Barcelona - Valencia*
14 t/m 17 april 2017
Barcelona - Real Sociedad**
05 t/m 08 mei 2017
Barcelona - Villarreal***
*   NB! Voor Valencia geldt een toeslag van € 60,00 per persoon!

**  NB! Voor Real Sociedad geldt een toeslag van € 190,00 per persoon!
(De prijzen voor de vluchten, hotel en ticket zijn extreem gestegen!)

*** NB! Voor Villarreal geldt een toeslag van € 50,00 per persoon!

Prijzen
Mede dankzij een solide en duurzame inkoop zijn we, ondanks allerlei prijsstijgingen, er wederom in geslaagd dezelfde uiterst scherpe en concurrerende prijzen van vorig seizoen aan te houden.

Onze prijzen zijn bovendien 'all in', hetgeen wil zeggen dat, met uitzondering van ruimbagage (voor veel mensen, zo is gebleken, is alleen handbagage voldoende voor een weekend), een reis- en annuleringsverzekering en de normale verblijfskosten, verder alles inbegrepen is!! Bij ons dus geen verborgen kosten!!

De volgende scherpe prijzen** (excl. toeslag!*) zijn in het seizoen 2016-2017 van toepassing:

Leden Niet-leden
Op basis van een tweepersoonskamer p.p. (excl. ruimbagage) € 499,00 € 539,00
Op basis van een eenpersoonskamer p.p. (excl. ruimbagage) € 579,00 € 619,00
Kinderen t/m 15 jaar p.p.
(bij 1 of 2 volwassenen op één kamer, excl. ruimbagage. NB! Hier geldt de leeftijd op het moment van de reis!)
€ 449,00 € 489,00

** Let alstublieft op!! Deze prijzen zijn inclusief handbagage (10kg.), maar exclusief ruimbagage (15kg.). De meerprijs voor één stuks ruimbagage
is € 50,00.
* De hierboven genoemde prijzen gelden zolang er geen toeslag van toepassing is, die met name afhankelijk is van de (hogere) actuele prijs van de betreffende vluchten. De vliegprijzen kunnen elk moment wijzigen.
Boek dus zo snel mogelijk!! Want: vol is vol!!

Boekingen
Indien u voor één van de bovenstaande voetbalreizen wilt boeken, klik dan op onderstaande knop. Wij sturen u dan een boekingsformulier toe.

Indien de bovenstaande knop niet goed werkt, kunt u ook het e-mailadres peter@nbdsports.nl gebruiken voor de aanvraag van een boekingsformulier.

Heeft u geen e-mail, dan kunt u ook bellen (073-6440900). Wij sturen u dan een boekingsformulier per post toe. Krijgt u onverhoopt de voice mail spreek dan uw naam, adres, postcode en woonplaats in en, indien van toepassing, ook uw lidnummer.

Verzekering
Indien u nog geen reis- of annuleringsverzekering heeft, bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om goed en betaalbaar verzekerd op reis te gaan!
Klik hier voor meer informatie.

Gaan er kinderen mee?
Reist u met een kind of kinderen waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Klik dan hier voor meer informatie en het formulier dat u kunt gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft.

Contact opnemen
Indien u contact wilt opnemen met NBD Sports klik dan hier voor meer informatie.

Volgend seizoen
Indien u dit seizoen niet wilt of kunt boeken, maar wel interesse heeft in de reizen voor het volgende seizoen, klik dan hier, vul uw gegevens in en u ontvangt als één van de eersten het programma voor seizoen 2015-2016.

Algemene voorwaarden
Op onze reizen zijn algemene voorwaarden van toepassing. U ontvangt deze tevens bij het boekingsformulier.