Reiservaringen

Ook dit seizoen worden er weer een aantal fanclubreizen georganiseerd.
Vele reisdeelnemers bezochten inmiddels de betoverende stad Barcelona en beleefden de mondiale magie van een wedstrijd van FC Barcelona in een zinderend Camp Nou. De formule van onze reizen blijkt keer op keer een doorslaand succes. Hieronder volgt een aantal ervaringen van diverse reizigers.


Fanreis 21 t/m 24 november 2014, FC Barcelona - Sevilla: 5-1
Xander van RheeBeste fanclub,

Ten eerste het was weer een fantastische reis naar Barcelona, zoals gewoonlijk weer prefect verzorgd, onder leiding van Marieke en Peter. Namens mijn kleinzoon en natuurlijk mijzelf hartelijk bedankt!

Voor mijn kleinzoon was het of hij in een andere wereld leefde. Ik heb nog nooit iemand zo intens zien genieten, hij vond alles prachtig. Hij zou er wel willen wonen als het kon, dichtbij het stadion.

Verder heeft hij de wedstrijd van zijn leven gezien, dat geluk moet je natuurlijk een beetje hebben, daar kan je als fanclub niets aan doen. En dan ook nog op deze leeftijd de zegereeks van Messi meemaken (253 doelpunten) en dan ook nog een hattrick en een doelpunt van Neymar (zijn favoriet) hier kan geen Sinterklaas of Kerstman tegenop.

Ik hoop van harte dat jullie op deze manier door kunnen gaan met organiseren en dat er nog veel mensen mogen genieten van deze toch wel speciale reis. Deze reis geef je het gevoel dat je bij de Barça familie hoort, buiten de groep maar ook binnen de groep. Ik zou zeggen op naar de volgende reis.

Met vriendelijke groeten,
Ron en Xander

05 Fanreis 5 - Reizigers op de tribuneHallo Peter,

Gisteren (15 juni 2014 - red.) het magazine van de Fan Club Barcelona bekeken. Mijn kleinzoon Jelte liet met enige trots de foto’s van de fanreis in mei zien. Tijdens het afscheid in Weeze, na afloop van de reis, heb ik jullie al bedankt voor de uitstekend verzorgde reis, het fijne hotel en de prima sfeer in en met de groep. Nu je de foto’s ziet komt alles weer terug. Tijdens het verblijf hele plezierige contacten opgedaan en opgetrokken met allemaal fijne mensen. Het is prachtig om te zien hoe de jeugd snel contacten maakt. Een zwembad bij het hotel is hiervoor een uitstekend middel. Nogmaals hartelijk dank voor een onvergetelijke reis voor mijn kleinzoon Jelte maar zeker ook voor mij.

Wil jij Marieke hier ook even deelgenoot van maken. Zij heeft zeker hier een belangrijk aandeel ingehad, wat niet onvermeld mag blijven. Verder heb ik nog even op jullie website gekeken en gezocht naar meer foto’s. Er staat mij bij dat er zowel door Marieke als door jou meer foto’s van de groep zijn gemaakt. Misschien kunnen jullie die nog op je website plaatsen zodat de deelnemers van de reis in mei de voor hen leuke foto’s er af kunnen halen.

Ik heb er geen bezwaar tegen dat jullie deze positieve reactie publiceren in jullie magazine voor promotie van jullie reizen. Alvast dank hiervoor en succes voor het organiseren van de volgende reizen. We zullen het nauwlettend in de gaten houden.

Met vriendelijk groet,
IJme Poortvliet
Warten

Elftaltrip naar Barcelona: 6 t/m 9 juni 2014
Groep Reis 6 bij zwembadBeste Peter,

Namens RKVV Teylingen A1 willen wij NBD Sports bedanken voor de zeer goed georganiseerde trip richting Calella.

In het bijzonder willen wij reisbegeleider Arno Hulleman bedanken voor de goede zorgen. Alles werd aldaar perfect geregeld voor ons. Wij kunnen iedereen aanraden om een reis te boeken bij jullie. Hotel Bernat was prima, de stadiontour was geweldig en de vlucht- en busreizen waren eveneens goed en strak gepland.

Namens heel RKVV Teylingen A1, enorm bedankt!

Een jaar later nog plezier!!
Damon Maat
Goedendag,

In april 2013 zijn mijn vrouw Joanne en ik meegeweest met één van jullie super verzorgde reizen naar FC Barcelona.

Mijn vrouw was op dat moment een paar maanden zwanger en dus besloten we om een wedstrijd tenue van Barça te kopen voor ons zoontje!!

Nu zijn we dik een jaar verder en is onze zoon bijna 6 maanden oud.

Zijn naam is Damon en hij kan vanaf vandaag (19 mei) eindelijk zijn Barça pak aan!!!

Groeten,
Michel Maat

Trip naar Barcelona: 28 februari – 3 maart 2014
1 AllemaalEen wens om op vakantie te gaan was al lang aanwezig, maar door mijn beperkingen wel heel lastig om te verwezenlijken. Ik zou graag met mijn twee neefjes de stad Barcelona eens bezoeken. De twee jongens wilden graag een wedstrijd van Barça meemaken.

Maanden vooraf al mogelijkheden aan het bekijken. Diverse sites en ook de stad Barcelona werden uitgebreid bekeken naar wat wel en niet kan. Uiteindelijk via via kwamen we bij de fanclub van Barcelona. De eerste kennismaking in oktober tijdens de penya werd ik al warm ontvangen. Uiteindelijk besloten om samen met mijn twee zussen en de twee jongens (11 en 8 jaar) de trip te maken met het gezelschap van de fanclub.

Ik zag er vooraf als een berg tegenop, mede door alle rompslomp omtrent mijn rolstoel en ook het geregel voor de hulphond. Tot de laatste dag waren er obstakels om te nemen, maar door het goede overleg met Peter werd alles tot in de puntjes voorbereid. Eindelijk was het zover.

Op Eindhoven Airport werden we netjes ontvangen door Henk en Arno. De hele groep verzamelden zich bij de koffiehoek op het vliegveld. Vol spanning wachtten we hoe alles zou verlopen. Gaat alles goed met de rolstoel (zonder kan ik niet) en dan hoe gaat het met de hulphond? Ook voor de jongens was het spannend, want ze hadden nog niet eerder gevlogen (de ene alleen als baby). Het was wel apart, want men heeft niet vaak een hulphond in het vliegtuig. Iedereen ging met de trap het vliegtuig in. Ik ging met de hond in een lift. De stewardessen wilden graag een foto nemen, want het was iets aparts. We hadden de hele achterste rij tot onze beschikking. De hond vond het wel heel spannend, maar het verliep goed.
2 HenkEenmaal in Barcelona gingen we gauw naar de bus. Dit werd even lastig, omdat ik niet uit de rolstoel kan opstaan. De buschauffeur zette de bus nog even dichter tegen de stoep. Henk en Arno meldden zich als sterke beren om mij in de bus te tillen ….. Ik hoop dat ze hier geen klachten aan over hebben gehouden. Het ging gelukkig goed en iedereen was reuze hulpvaardig en geduldig. Alles werd aan boord gehesen en op naar Barcelona en wel naar het stadion voor de Stadion Tour.

Op het plein voor het stadion werd een mooie groepsfoto gemaakt. Daarna ging iedereen op eigen kracht door het stadion heen. Ik kon met Dyjen (mijn hulphond) alleen naar boven en in de ruimte waar alle prijzen staan. Geen probleem. De anderen hebben foto’s gemaakt en ik heb toch kunnen meegenieten. De mensen van het stadion stonden keurig steeds te wachten om ons naar de liften te begeleiden. Na afloop van de stadiontour nog even shoppen in de Barçashop.

Nu op naar Callela, naar het hotel. Het inchecken ging heel snel. De kamer was super en aangepast voor mij. Alleen had ik een te brede rolstoel en kon ik niet de kamer in. We hadden een extra stoel nodig om dit te overbruggen. Geen probleem, het werd prima opgelost. Na de welkomsborrel ging ieder zijn eigen weg. Wij hebben heerlijk langs het strand een wandeling gemaakt en terug door het stadje gelopen.
3 Bus PujolDe volgende dag bezochten we, na een prima ontbijtbuffet, de stad Barcelona. Het is een hele mooie stad. We maakten gebruik van de Bus Turistic. We hadden vooraf kaartjes gekocht voor twee dagen op aanraden van Peter. Dit was super. Je kunt op- en uitstappen bij verschillende hoogtepunten van de stad. We hebben de rode route genomen. Het was prima te doen, voor rolstoelen is deze prima aangepast. Daar kunnen ze in Nederland nog wat van leren. We hadden veel bekijks met de hond. In de winkels was af en toe wat onenigheid over het toelaten van de hond. De beveiligingsmedewerkers weten niet dat de hond naar binnen mag, het andere personeel wel. Dus was het nergens echt een probleem. Ondanks mijn beperkingen is Barcelona een prima stad om te vertoeven. Moe maar voldaan gingen we weer richting hotel. ’s Avonds nog even richting boulevard voor een kleine wandeling en daarna lekker slapen. In het hotel werd ’s avonds het carnaval uitbundig gevierd.

Na het heerlijke ontbijtbuffet en een zwembadbezoek door de kleine jongens gingen we wederom naar Barcelona. Het busbedrijf had voor vandaag een speciale aangepaste bus geregeld …. Dat was een hele mooie ervaring. Geen gesjouw meer, dus voelde ik me minder schuldig. De medereizigers hebben geholpen om mijn rolstoel vast te zetten. Iedereen hielp mee. Mooi is dat om te ervaren. We reden gelijk naar de parkeerplaats vlakbij het stadion, zodat we al een plek hadden voor de wedstrijd van vanavond.
4 Blauwe tramVanaf het stadion hebben we de blauwe route gevolgd. Eerst de La Sagrada Familia en daarna naar Parc Güell. Helaas is dit een hele klim en ben ik aan het begin van de klim blijven wachten in het zonnetje. Dat was echt geen straf, het was heel lekker weer. De anderen gingen wel naar boven. Daarna volgden we de route richting de blauwe tram, naar Tibidabo. De anderen zijn deze kleine rit gaan maken. Het was een belevenis.
5 AlbertAls laatste stopten we bij Camp Nou voor de wedstrijd. FC Barcelona – Almeria. We waren bijtijds. Hebben heerlijk gegeten en zijn nog even in de Barçashop geweest. Het werd steeds drukker. Van Arno en Henk moesten wij ons om 20.00 uur melden bij een bepaalde ingang. Henk ging met ons mee. We werden vorstelijk onthaald, want de beide heren hadden mij en de hond keurig aangemeld. Ik voelde me echt welkom.
6 RolstoelplaatsIk zat samen met Dyjen apart van de anderen, maar er werd keurig voor me gezorgd door Albert en een dame van de EHBO. Het was een hele belevenis. Tijdens de wedstrijd werd regelmatig gevraagd of alles naar wens verliep. Super. De jongens hadden een prima plek links achter het doel. Ook zij genoten met volle teugen. Ik zat tussen 1e en 2e ring in bij de plekken waar men drinken kon halen. In de Nederlandse stadions zit je hier niet prettig, omdat hier dan de mensen staan te hangen met bier en na verloop van de wedstrijd wordt men steeds uitbundiger. Ik zag daar wel tegenop.
Kids en zusMaar in Barcelona is daar geen sprake van. Men komt echt voor de wedstrijd en na afloop is gaat men gauw weer naar huis. Daar kunnen ze in Nederland nog iets van leren. Geen overlast, gewoon gezellig en genieten. Dat maakt het voor mij zo mooi om mee te maken. De wedstrijd was echt super. De eerste helft twee doelpunten en ook in de tweede helft twee doelpunten van Barca. Het werd uiteindelijk 4 - 1 voor FC Barcelona. Echt heel mooi om deze sfeer te proeven in het stadion ….. en …… het smaakt echt naar meer!!
7 StrandHeel moe, maar echt nog ontdaan van de warme ontvangst en fijne bejegening en natuurlijk de mooie wedstrijd in een supermooi stadion gingen we terug naar het hotel. Volgende dag vroeg op om nog even naar het strand te kunnen en daarna een goed ontbijt te nuttigen voor de terugreis. De mensen van het hotel waren super. Mijn zusje heeft een dieet en ook hier werd keurig voor gezorgd. Ook vandaag weer de rolstoelbus en op naar vliegveld van Reus. Op het vliegveld werd alles na goed overleg keurig op elkaar afgestemd en konden we met de lift weer het vliegtuig in. Iedereen werkte lekker mee. De terugvlucht verliep prima.

Mijn jongste zusje is geen voetbalfan, maar zij ging mee voor haar kinderen. Een mooi compliment namens haar …. Zij is aangestoken met het voetbalvirus …. Zij staat nu ook op het schoolplein over voetbal te praten en zeker over FC Barcelona.

Henk en Arno hebben de hele reis alles keurig geregeld en mij bijgestaan waar nodig was. En dan nog het tillen wat de heren de eerste twee dagen hebben gedaan.

Ik wil jullie voor alles hartelijk bedanken. Maar ook de andere reizigers van het gezelschap bedankt voor jullie geduld en begrip. Mijn zussen, twee neefjes, Dyjen en ik hebben met volle teugen kunnen genieten van een hele mooie trip naar Barcelona.

Dankzij jullie hulp is deze voor mij in ieder geval onvergetelijk geworden. Vier dagen is heel heftig om te doen, maar het is me alles waard geweest om dit mee te maken. Ook dankzij de hulp van mijn familie. Mijn zus heeft heel hard moeten werken om mij overal naar toe te rijden, dank daarvoor. Ook Peter bedankt voor alle begrip en uitstekende hulp !!

Wie weet tot de volgende trip …. Tenzij jullie er even genoeg van hebben. Ik vond het echt geweldig.

Birgitte Eekhout
…. en poot van Dyjen

Groep Hoofd Reis 1 2013-2014Beste Diana,

Met veel plezier denken wij terug aan het weekend Barcelona. Het was onvergetelijk. De organisatie was perfect, waarvoor onze hartelijke dank aan Peter Goedbloed en jou. Niet alleen wij, de werkgever Schimmel Elektrotechniek BV, maar ook zeker de personeelsleden hebben enorm genoten. We kijken dan ook met een goed gevoel terug op ons 25-jarig jubileum! Het was een goede teamspirit. Hoewel de wedstrijd tegen Espanyol een beetje tegenviel, waren het hotel en het weer daarentegen super. Niet alleen wij als werkgever, maar zeker ook onze medewerkers en aanhang, vonden het een onovertroffen weekend. Onze hartelijke dank hiervoor.

Met vriendelijke groetjes,
Namens allen van onze firma,
Monique Hoofd

Bjarne Kuipers - Reis 1 2013-2014Beste fanclub,

Nogmaals hartstikke bedankt voor de super georganiseerde trip naar Barcelona en voor de geweldige ervaring die we opgedaan hebben in Camp Nou.

Met vriendelijke groeten,
Bjarne en Ron Kuipers

Klaas Beets Reis 4 2013Hallo fanclub,

Afgelopen weekend zijn we mee geweest met de fanreis naar Barcelona. Prachtige ervaring. Wij hebben bijzonder genoten. Het vervoer was allemaal perfect geregeld (bustransfers, vliegreis). Ook het hotel was prima.

Tijdens het verblijf was er volop gelegenheid om zelfstandig de stad te bezoeken. Barcelona is en blijft een prachtige stad. Ook van de wedstrijd hebben we genoten (5-0 tegen Mallorca).

De organisatie was in prima handen van Marieke en Jeroen (Bedankt !!). De groep was ook leuk en de mensen waren altijd op tijd weer bij de bus en de verzamelpunten. Als het aan ons ligt gaan we absoluut nog een keer mee. Nogmaals bedankt voor het mooie weekend.

Groeten,
Klaas en Ciska Beets

Hallo fanclub,

Het is 5 april, 5 uur in de bewolkte, koude ochtend komen we aan op Weeze Airport. Lichtelijk zenuwachtig voor wat gaat komen gaan we op zoek naar 'de groep'. Door de goede communicatie in de reispapieren hebben we die snel gevonden. Aanmelden, even goed luisteren, papieren in ontvangst nemen en hop door de douane. Jeetje, nu gaat het echt gebeuren, we gaan naar Barcelona!

Na een prettige vlucht landen we op een wederom koud en bewolkt vliegveld, Girona. Als dat mooie Spaanse weer maar goed komt... Al snel is de groep compleet en gaan we met de bus richting Camp Nou voor de stadion- en museumtour. We hebben veel geluk vandaag terecht te kunnen i.p.v. op de wedstrijd dag, we mogen nu echt alles zien.
Michel en Joanna Reis 4 2013Vaak waren we stil van verbazing en bewondering, wat super gaaf om dit alles te zien! Aan het einde van de rit gaan we lekker de fanshop in, we zijn naar iets speciaals op zoek. Ja daar! Tegelijk lopen we er op af, hebbes! Dit was een fotomomentje waard, een baby tenue van FC Barcelona voor de kleine 'in de maak', want zoiets kan dan natuurlijk niet ontbreken!

Moe van alle indrukken wachten we bij het verzamelpunt waarna we naar het hotel gaan, weer een aangename verrassing! Alles is goed geregeld en zeer nette comfortabele kamer waar we de koffers achterlaten en naar de welkomst borrel gaan waar het meteen gezellig is. Door de lange dag zoeken we vroeg ons bed op want de dag erop gaan we weer om half 11 op pad. Deze dag mogen we zelf Barcelona verkennen en dat bevalt uitstekend aangezien de Spaanse zon soms ook komt gluren. Helaas was de wedstrijd van Barça-B verschoven en hebben we daarvan alleen de tweede helft mee kunnen pikken, maar daarna was het dan toch echt tijd voor DÉ wedstrijd!

DÉ wedstrijd inderdaad, degene waarin uitgerekend Messi die ontbrekende ster is... Gelukkig wordt die kleine tegenvaller ruimschoots beloond met de super plaatsen een kleine 25 meter achter het doel. Verderop worden we nog meer beloond met spectaculair voetbal en 5 hele mooie doelpunten. Tevens mogen we getuige zijn van de rentree van Abidal, machtig mooi! Veel te snel klinkt het eindsignaal en zijn we getuige van het feit dat Camp Nou echt binnen no-time georganiseerd leegloopt. Weer is de groep snel compleet en gaat iedereen glunderend en vol van alle indrukken de bus in op weg naar het hotel.

De volgende dag staat er een heerlijke zonnige dag in Barcelona te wachten en wij kiezen er voor om samen met André en zoon Nick de citybus te pakken, wat een geweldige ervaring was. Deze dag hebben we afgesloten met een pan heerlijke paella en gezelligheid. Helaas zat het er de volgende dag echt op... We hebben nog genoten van een (winderige) strandwandeling en om kwart voor 2 gingen we richting Girona voor de terugreis, waarbij wederom alles super goed geregeld was.

Jeroen, Marieke en Diana, heel erg bedankt dat wij deel mochten uitmaken van deze geweldige ervaring! Ook bij ons zit Barcelona voortaan in ons hart!

Groetjes,
Michel en Joanne

Gonny en Andre Reis 4 2013Beste Peter,

Bij deze wil ik mede namens André onze hartelijke dank overbrengen voor het organiseren van de reis naar Barcelona!

Met name Jeroen, Marieke en Diana hebben alles tot in de puntjes in Spanje voor de mensen geregeld. Onze hartelijk dank daarvoor. Het was voor ons overweldigend en bij leven en welzijn voor herhaling vatbaar.

Nogmaals hartelijk dank.

Groetjes,
Gonny en Andre.

Roel en Carin Mik - CL reis 2013Beste fanclub,

Woorden schieten te kort.

Na de 2-0 nederlaag in Milaan waren we niet al te optimistisch, maar de keus voor deze wedstrijd had niet beter gekund (4-0).

We zijn ook zeer positief over de goede organisatie van de fanclub. Dit is voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.

Het is bij ons de gekke gewoonte om na een overwinning van Barcelona bitterballen te bakken. Je kunt nagaan dat we dit regelmatig eten. Zo ook na de wedstrijd Barcelona-AC Milan in het Hollands Café in Calella. De foto is gemaakt (om ongeveer 1 uur 's nachts) door Marieke. Het is de enige foto waar we samen op staan.

Met vriendelijke groeten,
Roel en Carin

Wijns Reis 3 2013Vorig weekend met de fanclub vertrokken naar het zonovergoten Barcelona voor de wedstrijd Barcelona - Deportivo. Wij waren met zes Belgische vrienden en het goed humeur was reeds aanwezig bij het vertrek. Na een twee uur durende vlucht hadden wij het geluk om onmiddellijk het stadion te gaan bezoeken, zodat wij één dag meer hadden om Barcelona te gaan bezoeken. Alles was perfect geregeld voor ons en hadden het ganse weekend geluk met het prachtige weer tot 25° in de zon.

De dag van de wedstrijd zijn we de stad Barcelona gaan bezoeken, waardoor we juist op tijd om 18:00 uur met de Bus Turístic aan het stadion toekwamen en mijn vrienden reeds begonnen te panikeren dat ze de wedstrijd zouden gaan missen. Er werd reeds aan mekaar gevraagd: "Hoe gaan we dat thuis uitleggen?" 

Zoals door mij gevreesd geen Messi, Iniesta en Xavi aan de aftrap. Maar bij intrede van Messi en Iniesta versnelde de wedstrijd en zagen wij weeral een prachtig doelpunt van Messi. Wij hadden dus een prachtige dag en avond beleefd.

De dag nadien terug een dagje Barcelona en 's avonds een zeer lekker restaurant gevonden in Calella met grillade, dat is gelegen in de straat die iets lager parallel loopt met de winkelstraat. Achteraf tot 2.00 uur in de bar van het hotel blijven hangen met de zeer sympathieke Jo Rooden, die ons zijn prachtige tattoo heeft laten bewonderen. 's Morgens om 06.00 uur uit bed was wel iets minder.

Bij aankomst in Eindhoven onze gids nog eens gaan bedanken. Een zeer prachtig weekend gehad en een dikke proficiat voor de organisatie. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Groeten, Groep Wijns

Monique en Elmira LR - Reis 2-2013Hallo Peter,

Even een bericht van Monique en Elmira. Afgelopen weekend zijn we met jullie organisatie naar Barcelona geweest. En we hebben genoten!! Van het voetbal en van Barcelona. En dat allemaal dankzij een perfect georganiseerde reis. Mede dankzij de reisleiders Arno en Ramon hadden we een zorgeloos weekend, waarin we zelf de vrijheid hadden hoe dit weekend door te brengen. Zeer de moeite waard en wie weet wel voor herhaling vatbaar.

Nogmaals complimenten voor de organisatie en wie weet tot ziens!!

Monique Vermeulen

Ben Kraal uitsnedeHoi Peter,

Heb je live niet meer kunnen bedanken maar wat een prachtig product heb je in handen. Het was werkelijk waar fantastisch, en vermoeiend, maar daar komen we wel overheen. We gaan graag nog een keer mee met jullie.

Als klein endorsment heb ik de hierna volgende tekst op m'n facebookpagina gezet. Nogmaals dank aan jou en Marieke.

Groetjes van Hester, Mitch en Ben

Maandag 5 november 2012:
Net terug van een weekendje Barcelona en wat een ervaring. Wat een prachtige stad, ik als cultuurbarbaar heb genoten van de prachtige huizen, de pleinen, de manier waarop de stad is opgebouwd. Bij ons hebben we duurbetaalde stedenbouwkundigen maar alle kennis is daar gratis op te halen. Die stad is gebouwd door visionairs en dat betaalt zich nu uit. Er zijn meer motors en scooters dan auto’s. Perfect, meer dan 100km fietsroute door de stad etc etc.

Gaudi moet elke dag zo stoned zijn geweest als een garnaal, maar hij wist wel wat kunst was, wat huizen bouwen betekende en hoe je een stad in moest richten! De resto’s fantastisch, vermijd de vreetschuren en zoek het kleine. Zo troffen we een resto in een zijstraat van de Ramblas. TL licht, keiharde TV met voetbal en alleen maar foto’s van Barça aan de muur. Heerlijk gegeten. Zou zo terug willen.

En dan Barça. We waren er vrijdag en zaterdag. Altijd druk daar, de fanshop is groter dan de gemiddelde Gamma. En de rust die er heerst. 83.000 mensen gingen met ons naar binnen en naar buiten. Geen gedoe, gedrang of wat dan ook. Iedereen neemt z'n eigen rotzooi mee het stadion uit.

Het voetbal is van een andere orde. Alles draait om Messi, die en passant nog even de Gouden Schoen kreeg en toegezongen werd omdat hij vrijdag vader werd. Dit elftal, en daarmee ook Spanje, zal de komende jaren vrijwel onverslaanbaar blijken. Heb heel wat voetbalpotjes gezien maar dit is onwerkelijk.

Geen kritiek? Jawel. Die Barcelonisti zijn zo stil als het publiek bij PSV, als er gescoord wordt kan er net een applaus vanaf. Alleen toen er bij een blessure van Messi gevraagd werd om een brancard gingen ze zingen: Messi, Messi, Messi. En verdomd, hij werd beter en kon weer verder voetballen.

Wil je een keer naar Barcelona en daar voetbal kijken? Doe dan als wij en boek bij onderstaande club. Werkelijk alles was perfect verzorgd. Ben zeer tevreden over deze reis.
http://www.fanclubbarcelona.nl/

Nelleke en Thimo LR

Weekendje Barcelona:
30 maart t/m 2 april 2012

Ter afsluiting van de lagere schooltijd ging ik met mijn zoon Thimo een weekendje naar Barcelona en natuurlijk bekeken we ook een wedstrijd.

Er waren een aantal vaders die met hun zoon op pad waren, maar ik was toch echt de enige moeder die met haar zoon Barça bezocht en . . . . ik vond het helemaal niet vervelend.

Het was keigoed georgani-
seerd. Peter stond ons in Eindhoven op te wachten en ik hoefde me eigenlijk nergens om druk te maken, we volgden gewoon onze eigen 'reisleider'.

Zaterdag was de wedstrijd en deze was nogal laat (22.00 uur), dus we hadden lekker een lange dag. Eerst Camp Nou bekeken en toen de hele dag met de bus door Barcelona gereden.

We hadden perfect weer. Zo goed dat we besloten om zondag in Calella te blijven, zodat we lekker aan het zwembad en aan het strand konden uitrusten van een geweldige dag en te gekke wedstrijd.

Thimo wil graag nog een keer, maar als we nog eens gaan dan met het hele gezin, want het was natuurlijk wel leuk alleen met zijn moeder, maar zo’n geweldige ervaring moet je toch delen met je vader, je zus en je kleine broertje. Dus wie weet gaan we nog een keer met z’n vijven.

Ik kreeg, de dinsdag na de reis, een email van de juffrouw van Thimo: dat hij zo enthousiast was over Barça. De school had Thimo geen vrij gegeven, maar we zijn toch gegaan en dan is zo’n mailtje wel leuk.

Peter, Youri en Dick bedankt!
Nelleke en Thimo Timmermans


Conor van Bemmelen - CL Reis 2012Beste fanclub,

Aangekomen op Schiphol zijn we de organisatoren uit het oog verloren. Derhalve bij deze jullie allemaal enorm bedankt voor deze onvergetelijke reis. En dat niet alleen vanwege de wedstrijd, maar zeer zeker ook voor de uitstekende organisatie.

Op de bijgaande foto staat Conor. Hij is pas 10 jaar, maar heeft ervan genoten dat hij zijn grote idool Messi live en van zo dichtbij kon zien. En hem dan nog 5 goals zien maken was natuurlijk helemaal top.

Met vriendelijke groeten,
Conor en Peter van Bemmelen

Fam. Wachtmeester Reis 3 2012Hallo fanclub,

Om nog even op de reis terug te komen, nogmaals bedankt voor de fantastische ervaring die we als gezin hebben mogen beleven. We denken er nu al met weemoed aan terug, helemaal omdat je als bezoeker je eigenlijk helemaal nergens druk over hoeft te maken, behalve op tijd opstaan/klaarstaan, ha ha.

We, met name Dick (die had deze reis kado gekregen van ons voor zijn 50ste verjaardag), hebben een verschrikkelijk leuk weekend gehad met een hele gezellige groep mensen. Een mooie wedstrijd tegen Sporting Gijon, maar helaas zonder Messi, waar we eigenlijk voor kwamen, haha (hij was voor het eerst geschorst). Een prima verzorgd hotel, we hebben veel gezien van de stad Barcelona dankzij de Bus Turístic en van alle bezienswaardigheden ook veel foto’s van gemaakt. Zelfs hebben we 's avonds nog een strandwandeling gemaakt in Calella en daarbij opgemerkt dat het weer ons goed gezind was.

Dus alles bij elkaar opgeteld: FANTASTISCH!!

Met vriendelijke groeten,
Dick, Anja, Martijn en Stephan Wachtmeester

Smulders Reis 3 2012

Hallo fanclub,

Ik denk dat ik wel kan spreken namens alle tien de deelnemers uit Kloetinge:

Het was prima geregeld en we kunnen iedereen aanraden om dit een keer mee te maken.

Van dag twee heb ik ook nog een filmpje op YouTube gezet.

Met vriendelijke groet,
Rien Walraven


Simons reis 3 2012

Beste fanclub,

We willen jullie nog eens hartelijk danken. Ondanks onze “missie” hebben we een geweldig en uiteraard zeer vermoeiend weekend gehad. Van te voren hebben we ons best wel zorgen gemaakt, maar dank zij de begeleiders is alles helemaal goed verlopen.

De reis liep voorspoedig en we hebben genoten van de sfeer tijdens de wedstrijd. Ook hebben we veel gezien van Barcelona, dat blijft toch een geweldige stad, waar je nooit genoeg van kunt krijgen. En ondanks de lange rij voor de kassa (die overigens snel oploste) hebben we de Sagrada Familia van binnen gezien en dat was echt heel bijzonder en fantastisch mooi. Wisten jullie overigens dat je het Columbus standbeeld in kunt, en met de lift omhoog? Van 60 meter hoogte heb je dan een prachtig uitzicht over Barcelona.

Hartelijke groeten en heel veel succes verder!
Guus en Jenny Simons


De Vries Reis 2 2012Hallo fanclub,

Eerst wil ik jullie bedanken voor het onvergetelijke weekend met als hoogtepunt natuurlijk de wedstrijd Barcelona - Valencia. Volgens Guardiola de beste wedstrijd tot nu toe.

Namens mijn zoon Mathijs en mij nogmaals dank.

Groetjes,
Peter de Vries

Zieleman Reis 2 2012Beste fanclub,

Wij willen jullie graag bedanken voor het mooie voetbal-
weekend. Het was weer een onvergetelijke beleving.
Na een gezellige vrijdagavond aan de bar en een mooie dag op zaterdag in de stad, was het op zondag echt genieten.

Barça begon wat slapjes aan de wedstrijd, maar het duurde niet lang voordat de grote superster Messi aan zijn voetbalshow begon. Ik neem aan dat iedereen genoten heeft van het beste voetbal van dit moment. Kortom een topweekend!! Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Erwin, Sharon en Ria

Verslype 1Beste fanclub,

Bij deze willen mijn ouders en ik jullie nogmaals bedanken voor het prachtige weekend dat we met jullie en de hele groep mochten beleven in Barcelona.

We hebben echt genoten. Gewoon SUPER dik in orde was alles door jullie geregeld.

Hopelijk kan en mag ik dit nog vele malen meemaken.

Groetjes,
Johan, Rudi en Nicole Verslype

Groep 16 op de fietsHallo fanclub,

Ik ga geen commentaar geven over het weekend van 6 t/m 9 mei 2011. Heel simpel, het kan alleen nog maar slechter worden ;-).

En nou een kleine kreet: heeeeet waaaaas weeeeer fantastischhhhh!!

Er werden ideeën gevraagd. Zomaar een tip: ga op de vrije dag in Barcelona eens lekker fietsen. Heerlijk ontspannen en je komt op plekken waar je normaal met een bus niet komt. Je kunt vanuit Nederland al reserveren via Bajabikes.

Groeten,
Groep 16

Drie keer de KruijffHallo fanclub,

Allereerst gefeliciteerd met het kampioenschap van Barça en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen van afgelopen weekeinde.

Ik wens iedereen heel veel plezier op zaterdag 28 mei in Londen!

Groet,
Martin de Kruijff

Hassing - Reis 5Goedemiddag fanclub,

Bedankt voor de gezellige en supermooie reis naar Barcelona, het was echt fantastisch!

En ook nog een mooie overwinning van 2-0, waardoor het feest compleet was.

Groeten Team 13, Herman, Sandro en Lorenz Hassing

Hans AkkermanHallo fanclub,

Hierbij, zoals beloofd, een column van mij die vorige week in het Haarlems Weekblad is afgedrukt.

Tevens wil ik jullie namens 'Groep 16' bedanken voor de voortreffelijke organisatie.

Hulde!

Groeten,
Hans Akkerman

Reis 4 - Bergsma HulshofBeste fanclub,

Bijgaand een van de 240 gemaakte foto's tijdens de perfecte FC Barcelona reis van afgelopen weekend.

We hebben genoten!! Het was echt fantastisch. De verwachtingen waren hoog gespannen en jullie hebben dat zeker waar gemaakt. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Natuurlijk hebben we prachtig weer gehad, maar de dingen waar jullie wel invloed op hebben waren zeer goed geregeld. Een goed hotel, goede begeleiding en een ontspannen sfeer.

We hebben elkaar in Eindhoven niet meer gesproken en jullie dus ook niet persoonlijk bedankt. Bij deze alsnog; bedankt voor deze geweldige ervaring! Misschien dat jullie nog een foto kunnen gebruiken voor het reisverslag.

Met een geweldige voetbalgroet,
Ronald en Mark Bergsma Bob en Koen Hulshof

Seat met tributeHallo fanclub,

Ik wou nog ff laten weten dat ik het reisje naar de wedstrijd Barça - Arsenal geweldig vond. Het was mijn eerste keer dat ik een wedstrijd bezocht in Camp Nou. Woorden schieten te kort, echt een geweldige ervaring. Volgend jaar zal ik zeker nog een keer mee gaan.

Ik ben wel eerder in Camp Nou geweest, maar dan alleen voor het museum en stadiontour.

Ik stuur dit mailtje ook omdat ik wat wil delen met jullie. De Barça-gekte is ook bij mij ingeslagen. Ik heb een tribute op mijn Seat Ibiza 6J (zie de foto). Het grappige is, ik heb deze foto ook naar FC Barcelona gestuurd en kreeg een positief bericht terug, waaruit bleek dat ze heel blij waren dat ik 'one of their friends' was. Leuk om te horen toch?

Met vriendelijke groeten, Patrick Bos

Jo Rooden reis 3 en CLHallo fanclub,

Ik heb beide fanreizen, Zaragoza en Arsenal, mee mogen maken. Ze waren wederom een groot succes te noemen. Tijdens het competitieweekend gingen 75 leden mee en bij het bal der kampioenen 80.

Het weer beloofde niet veel goeds, maar uiteindelijk was de Spaanse "Piet Paulusma" ons zeer gunstig gezind. Beide wedstrijden eindigden in een overwinning. De 1-0 tegen Zaragoza leverde drie punten op voor de competitie en gelukkig geen blessures. De match tegen Arsenal was van een geheel ander formaat en de overwinning (3-1) dubbel en dwars verdiend.

Op de terugreis werd ik door de organisatie nog in het zonnetje gezet i.v.m. mijn 50e verjaardag, alhoewel ik me absoluut een stuk jonger voel. Tijdens beide reizen was alles organisatorisch uitstekend geregeld en zat de sfeer er supergoed in. Op naar de volgende activiteiten van de fanclub waar onder de volgende penyabijeenkomst rond el Clásico of een van de volgende fanreizen.

Visca Barcelona i Visca Catalunya, Jo Rooden

Aswin en Xavier KemperHallo fanclub,

Op de tribune voorafgaand aan de wedstrijd Barça-Bilboa.

Mijn zoon Xavier en ik hebben een verschrikkelijk leuke trip gehad!

Groeten, Aswin Kemper

Jolanda en Marco BraamHallo fanclub,

Hierbij willen wij de mensen bedanken voor de organisatie van de Champions League reis naar Barcelona voor de wedstrijd tegen Stuttgart.

Wij hebben nooit eerder een reis van de fanclub meegemaakt maar het was geweldig. Het was kort en vermoeiend, maar we hadden het niet willen missen.

Op naar de volgende reizen, waar we zeker van de partij zullen zijn.

Jolanda en Marco

Oudshoorn

Hallo fanclub,

Hartelijk bedankt voor de foto's, die ik heb mogen ontvangen. Terugkijkend op het weekend met mijn broer Maarten (rechts op de foto) in Barcelona: Dit is voor ons tweeën een onvergetelijk weekend geweest. Zoals jullie begrepen hebben is Maarten ernstig ziek. Een weekend was al 3 jaar geleden gepland, maar er kwam er maar niets van. Mijn vrouw zei al steeds: "Doe het nou, want straks is er wat met een van jullie en dan gaat het niet meer." Afgelopen november heb ik dan ook besloten om een voetbalreis met hem samen te gaan doen. Maarten heeft zelf tot zijn 55ste gevoetbald, dus heb ik aan hem gevraagd of hij dit leuk vond. Op dat moment was hij al een jaar ziek. Ik ben toen via internet bij jullie terechtgekomen. Het is natuurlijk altijd een verrassing hoe zo'n reis uitpakt, maar ik moet zeggen (en ook uit naam van Maarten) dat het allemaal fantastisch geregeld was en wij van die reis heel veel genoten hebben.

Wat wij in onze situatie heel prettig vonden is dat je je eigen weg kan gaan en dus je eigen tempo kan bepalen. Ik kwam er al snel achter dat Maarten het anders niet had kunnen volhouden en nu hebben we alles op ons eigen tempo kunnen doen. En als je aan jullie iets vroeg, dan kreeg je daar ook een eerlijk antwoord op. Alles was goed geregeld vanaf de boeking tot aan de landing op Eindhoven.

Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede begeleiding tijdens de vier dagen in Barcelona! Het was voor ons iets om altijd op terug te kijken. Ik kan het iedereen aanraden en zal dat dan ook doen.

Met vriendelijke groeten, Arie Oudshoorn

In Memoriam: Op vrijdag 19 maart 2010 is Maarten Oudshoorn helaas overleden.


Tousain

Hallo fanclub,

Samen met mijn vader ben ik met jullie meegeweest naar Barcelona. Wat hebben we genoten. De reis was goed verzorgd en het hotel is schitterend. Nu sparen voor de volgende keer.

Fanclub BEDANKT.

Groetjes, Damian uit Den Haag


Jason van Gestel

Beste fanclub,

Ik ben afgelopen maandag teruggekomen met mijn vader en twee ooms. Het was echt gaaf om in Barcelona te zijn. De reisleiders waren top en alles was goed geregeld. Ik hoop dat we nog keer terug gaan, alleen moet mama dan wel mee.

Bedankt jongens en de groeten uit Tilburg
Jason van Gestel


Jonker


Beste mensen,
 
We hebben een geweldig weekend Barcelona gehad, met een paar perfecte reisleiders.

Jongens, hartelijk dank voor alles, het kon niet beter.
 
Hartelijke groeten van
Michel, Bas en Nic Jonker


Zieleman

Beste fanclub,

Voor al die vaders (en/of moeders) die ernstig twijfelen of een voetbalwedstrijd nog leuk is om te bezoeken . . . . zelden zo'n sportieve atmosfeer geproefd bij een (sport-)wedstrijd!

Mijn zoon spreekt een week later nog van "heimwee".

Met vriendelijke groet,
Karel Zieleman


Veldhuijzen

Beste fanclub,

Langs deze weg willen wij de fanclub enorm bedanken voor de leuke reis die we mee mochten maken afgelopen week. Van het begin tot het einde hebben wij genoten. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Ook een grote pluim voor Henk en Freek, gezellige en vriendelijke mensen die ons goed hebben begeleid. Bovendien hebben wij het als heel prettig ervaren dat zij steeds via de mobiel bereikbaar waren. Gelukkig was het niet nodig maar als je wat ouder bent is het super dat je weet dat je op iemand terug kan vallen. Wij zien uit naar het volgende clubblad. Nogmaals onze dank en wie weet maken we nog eens zo'n reis.

Hartelijke groeten,
Jan en Riet van Veldhuijzen


23_kader2.jpg

Hallo fanclub,

Met veel plezier kijken we terug op een geslaagd weekend Barcelona met als hoogtepunt de dag rondom Camp Nou en de wedstrijd Barcelona - Levante.
We willen volgend jaar weer mee!!!!

Het was allemaal perfect geregeld door jullie. Onze complimenten. We hopen dat jullie nog lang zo actief zullen zijn als fanclub.

Hartelijke groeten Carola van den Hoogen


23_Kader6.jpg
Hallo fanclub,

Het weekend was geweldig en erg vermoeiend. Maar oh, wat hebben we een mooie gebouwen gezien.
En prachtig weer. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen.

Groetjes van
Harry en Ria Harskamp

23_Kader1.jpgBeste fanclub,

Het is alweer een week geleden, dat Jacquelien en ik in Barcelona in het zonnetje over de Ramblas liepen en op zondag de sterren van FCB in Camp Nou mochten bewonderen. Het was weliswaar allemaal te kort om elkaar goed te leren kennen, maar we vonden het bijzonder aangenaam om in dit gezelschap te vertoeven, waar niets echt hoefde (behalve op tijd bij de bus zijn!!) en veel kon. Zoals lekkere tapas eten bij Irati, jezelf laten verdrukken bij een hotel waar spelers de bus in stappen (brutaal vooraan staan en nog geen scherpe plaatjes schieten) en een mooie wedstrijd zien met veel doelpunten voor Barça, Barça, Barça!

Zoals jullie weten stond deze trip voor ons in het teken van de verjaardag van Jacquelien en het was dan ook meer dan een verrassing, toen jullie daar op een fantastische manier ook aandacht aan schonken. Wat een leuke herinnering aan een sublieme reis!! Dit shirt is méér dan een souvenir. Rest ons nog jullie nogmaals te bedanken voor een perfect georganiseerde reis en we zijn alweer aan het nadenken over een “volgende keer”. Kortom, het was gezellig!!

Groeten van Jacquelien en Jerry Velberg

23_Kader3.jpg
Hallo fanclub,

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik jullie te bedanken voor de fantastische reis! Sebastian en ik hebben geweldig genoten. Prima georganiseerd en zeker voor herhaling vatbaar.

Groet, Ed Woerdeman

23_Kader4.jpg Beste heren,

Hierbij willen wij jullie bedanken voor jullie inzet, de reis naar Barcelona met alles erop en eraan was bijzonder goed geregeld, top.

Groeten, Barends en Dominic van Thiel

23_Kader5.jpg
Beste bestuursleden,
Samen met mijn zoon zijn we met de fanclub naar Barcelona geweest en 4 dagen genoten! Een welgemeend compliment voor de organisatie en de gastvrouw en gastheren van de fanclub. Ik ga mij zeker aanmelden als lid. Mede namens mijn zoon nogmaals bedankt voor de organisatie en de goede zorgen.

Vriendelijke groet
Roelof en Michiel Oving

22_000_0141.jpgGoedemorgen fanclub,

Ik wil jullie via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor het fantastische weekend. Het is voor herhaling vatbaar en we zullen zeker in de toekomst gebruik maken van jullie diensten.

mvgr
Frank van Bakel

22_164_6431.jpg
Hoi fanclub,

We zijn net terug van de reis en even snel achter de pc om de foto’s te downloaden en aan jullie door te sturen. Nogmaals dank voor de prima organisatie van de reis. We hebben weer erg genoten.

Hartelijke groet,
Jan Mathijssen, Toon en
Anne-Mieke Pooters


22_Picture 076.jpgBeste fanclub,

Bijgaand foto voor eventuele plaatsing in het nieuwe clubblad. We vonden het een super trip. Als ondertitel kan erbij: “De reis naar Barcelona was een geweldige ervaring en perfect georganiseerd!” Kijk ook even naar de gezichten van de omstanders! Naast mij zat ook een zwaar mopperende fan.

Groeten en succes met de fanclub!
Arie en Robin