Nieuws April 2014

11-04

2 FC Barcelona shirts met handtekeningen spelers

fcHolland is een actie gestart die wij u niet willen onthouden. Want fcHolland stelt een luxe ingelijst shirt van fc Barcelona met handtekeningen van spelers (o.a. Frank de Boer) en coach Louis van Gaal ter beschikking voor een veiling die geleid zal worden door Robert ten Brink voor het VU Medisch Centrum.

Een tweede exemplaar zal verloot worden als hoofdprijs in de FC Barcelona Fan Challenge. Fans van Barcelona kunnen raden wie achter welke handtekening huist en voor de fans die alles goed hebben wordt eenzelfde uniek ingelijst shirt verloot. Per handtekening wordt ook een prijsje verloot tussen de deelnemers die de handtekening goed hebben.

Daag nu je vrienden en familie uit met de ‘Fan Challenge’. Laat iedereen raden welke handtekeningen op het shirt van FC Barcelona staan. Weet jij alle 22 handtekeningen van de spelers en coach te achterhalen? Like en Deel dit bericht en vul de quiz in met jouw mening welke speler bij welke handtekening hoort! De quiz kan slechts 1 keer worden ingevuld om kans te maken op de mooie hoofdprijs.

De winnaars van de hoofdprijs en winnaars van de prijzen per handtekening  worden eind april bekend gemaakt via een email aan alle deelnemers.