Nieuws Oktober 2010

31-10

Alcorcón-Barça B 1-3

Barça B heeft Alcorcón de eerste thuisnederlaag van het seizoen bezorgt. De goals kwamen op naam van Rochina, Carmona en Cristian Tello. Het team van Luis Enrique startte de eerste helft erg sterk. Het bekende positie spel leverde al snel kansen op. Nolito zag een hoekschop direct op het houtwerk landen. Rochina en Benja waren ook dichtbij de openingstreffer. In de 37e minuut was het dan wel raak voor Rochina. Een voorzet vanaf links werd behendig binnen getrapt. Voor rust kwam Alcorcón nog wel langszij. In de kluts wist Quini de bal achter doelman Masip te werken. Met twee late goals wisten de blaugranas de winst alsnog na zich toe te trekken. Een voorzet van rechts werd knap terug voor de goal gekopt. Daar stond Carmona die het goed afrondde. De 1-3 volgde snel. Tello kwam alleen voor de keeper en ronde goed af. Barça B staat na deze overwinning op een knappe vierde plek.

Barça B: Masip, Montoya, Barta, Fontàs, Muniesa, Romeu, Edu Oriol (79’ Tello), Sergi Roberto, Benja (86’ Dos Santos), Nolito, Rochina (65’Carmona).