Nieuws Augustus 2010

04-08

K-League All Stars - FC Barcelona 2 - 5

Konden we eerder nog melden dat Messi speelminuten zou gaan maken in de wedstrijd tegen de K-League All Stars, kunnen we nu al melding maken van zijn eerste doelpunten van dit prille seizoen. Messi viel na een half uurtje in en wist tweemaal het net te vinden.

Opvallend genoeg kwamen de mannen van Pep Guardiola tot twee keer toe op achterstand. Al in de eerste minuut keken de Catalanen tegen een 1-0 achterstand aan toe de Zuid-Koreaan Choi Sung Kuk de All Stars op voorsprong zette. Vijf minuten later werd er echter al weer orde op zaken gesteld door Zlatan Ibrahimovic maar toch kwam Barcelona opnieuw op achterstand. Lee Dong Gook tekende voor de 2-1 na ruim een half uur spelen.

Inmiddels was Messi Ibrahimovic dus komen vervangen. De kleine Argentijn wist nog voor de rust de score om te buigen in een 2-3 voorsprong. Uiteindelijk werd er pas in de slotfase echt afstand genomen doordat Victor Sanchez en Jonathan Soriano nog doeltreffend waren voor de Catalanen.

Basisopstelling FC Barcelona: Pinto, Illie, Sergi Gomez, Milito, Maxwell, Dos Santos, Adriano, Edu Oriol, Benja, Ibrahimovic