Nieuws September 2013

30-09

Sergi Gómez en Patric mee naar Celtic

Dinsdag zal Barcelona aantreden voor het tweede Champions League duel van dit seizoen. Op Celtic Park nemen de blaugranas het op tegen de schotse kampioen Celtic. Martino moet Messi achterlaten in Barcelona vanwege een spierblessure. Pedro is wel opgenomen in de selectie. De aanvaller kampte met een pijnlijke enkel na het duel tegen Almeria maar lijkt toch klaar te zijn voor het duel met Celtic. Puyol en Alba zijn ook nog afwezige vanwege blessures.

Vanwege de blessures heeft Tata twee spelers opgeroepen van Barça B. Sergi Gómez (foto) is een verdediger die wordt gekenmerkt door zijn goede passes en spelhervattingen in de eigen 16 meter. De 21 jarige speler is een lastige speler om te verslaan in 1 op 1 situaties. Patrick Gabarron 'Patric' is een 20 jarige middenvelder. Hij is uitgegroeid tot een vaste waarde van het Eusebio in Barça B. Een speler met een goede visie en een echte vechter.

Maandag zullen de blaugranas de overtocht naar Schotland gaan maken. In de middag zal direct de eerste training afgewerkt worden.

Selectie tegen Celtic: Valdés, Pinto, Olazábal, Defensas:, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Alves, Sergi Gómez, Patric, Xavi, Cesc, Iniesta, Dos Santos, Sergio, Song, Sergi Roberto, Pedro, Alexis, Neymar en Tello