Nieuws Maart 2010

04-03

Spanje wint met Barça spelers

Net zoals vele internationale teams heeft ook Spanje een vriendschappelijke interland gespeeld. In Parijs won het overtuigend van gastland Frankrijk, 0-2.

Hoewel Spanje niet de meeste kansen kreeg, was het wel uitermate effectief. De eerste helft werd het alleen gevaarlijk door een kopbal van Sergio Busquets, maar wist het toch voor de pauze al een 0-2 voorsprong te nemen. Villa scoorde op aangeven van Iniesta en de 0-2 werd gemaakt door Ramos.

Bij Spanje startten de Barça spelers Piqué, Puyol, Busquets en Iniesta in de basis. Xavi kwam na rust als invaller in het veld. Spanje heeft hiermee opnieuw laten zien dat het een belangrijke kandidaat is om in Zuid-Afrika wereldkampioen voetbal te worden.