Nieuws December 2010

03-12

Stem op David Villa!

De spits van FC Barcelona is één van de twaalf mannelijke sporters die door de United States Sports Academy voor sporter van het jaar genomineerd zijn. De andere genomineerden zijn: Drew Brees, Kobe Bryant, Ashton Eaton, Roy Halladay, Jimmie Johnson, Phil Mickelson, Rafael Nadal, Cameron Newton, Manny Pacquiao, David Rudisha en Shaun White.

Tot nu toe is het een droomjaar voor David Villa: wereldkampioen met Spanje, contract bij Barça, het winnen van de Spaanse Super Cup en scoren van twee goals in de nu al beroemde El Clásico van de 5-0.

De award wordt gegeven aan de meest populaire sporter en iedereen kan op de website van de Academy stemmen op David Villa. Klik hier om, zoveel als je wilt, op Villa te stemmen! Na je favoriete mannelijke én vrouwelijke sporter gekozen te hebben, door te klikken op de persoon wordt de tekst grijs gearceerd met een wit plusteken erin, kun je je stem bevestigen door onderaan de pagina te klikken op ‘Submit Ballot'.

Voor de vrouwelijke sporter van het jaar zijn genomineerd: Foluke Akinradewo, Amelie Caze, Kim Clijsters, Lauren Jackson, Cristie Kerr, Maya Moore, Li Ping, Liliya Shobukhova, Jodie Swallow, Lindsey Vonn, Serena Williams en Kim Yu-Na.