Nieuws November 2015

07-11

Penyabijeenkomst in Utrecht!!

De stand in de Primera División is na tien speelronde ongekend spannend. Barça en Real Madrid voeren de lijst aan met beide 24 punten uit tien duels. Celta de Vigo volgt de koplopers op de voet met 21 punten. Op slechts één puntje van Celta staan Atlético Madrid en Villarreal CF.
Dit betekent dat een overwinning in de Spaanse klassieker van groot belang is voor Barça. Een misstap kan ervoor zorgen dat de Catalanen gelijk enkele plaatsen kelderen in de ranglijst.

De klassieker wordt op zaterdag 21 november om 18.15 uur in het Estadio Santiago Bernabéu van de Koninklijke gespeeld. En natuurlijk organiseert de
Fan Club Barcelona weer voor de leden en introducés een penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar El Clásico (de Klassieker) te kijken.
Deze keer bij Number Four in het Stadion Galgenwaard van FC Utrecht.

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, team- en klasgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom. Neem er zo veel mee als u wilt, want hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De kleur WIT is, zoals u vast zult begrijpen, alleen niet welkom ;-)

Om voldoende tijd te hebben voor het voorprogramma gaan de zaaldeuren om 15.30 uur open.

Door het vroege tijdstip van de wedstrijd verwachten we veel kids bij de penyabijeenkomst!! Voor hen organiseren we om 17:00 uur de speciale Barça Quiz en natuurlijk sluiten we de penya na de wedstrijd weer af met een loterij weer tal van prachtige officiële Barça-prijzen!!

De mooist uitgedoste (kleine) Barça-fan ontvangt een speciale prijs, dus zorg voor een mooie Blaugrana outfit!! Is uw Barça-garderobe nog niet bijzonder genoeg?
Dan kunt u HIER bij de Barcelona Fan Shop uw outfit compleet maken!

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon.
Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk drie loten voor de loterij met prachtige officiële Barça-prijzen én u speelt mee met de blinde voetbalpool. 

Wilt u niets missen van de Spaanse klassieker?

Meldt u dan HIER aan voor de penyabijeenkomst!

U komt toch ook?