Nieuws December 2010

08-12

Real Betis-Barça B 2-2

Barça B heeft op knappe wijze een punt overgehouden aan het uitduel tegen de koploper in de segunda, Real Betis. Ondanks de afwezigheid van belangrijke spelers als Bartra, Fontàs, Jonathan dos Santos, Thiago en Víctor Vázquez wist de ploeg van Luis Enrique met 2-2 gelijk te spelen. Al snel, in de 7e minuut, kwam Betis op een voorsprong. Ruben Castro maakte zijn tiende van het seizoen voor de thuisploeg. Doelman Masip hield de blaugranas ‘slechts’ op een 1-0 achterstand in de eerste helft, met een paar goede reddingen. Het begin van de tweede helft kwam Betis alsnog op een 2-0 voorsprong dankzij een goal van Roversio. Het duel leek gespeeld maar Barcelona toonde veerkracht. Nolito zorgde in de 79e minuut voor de aansluiting treffer en 6 minuten later was het Oriol Romeu die Barcelona B langszij bracht. Barça B staat nog steeds op een knappe 4e plek op de ranglijst.

Opstelling: Masip; Montoya, Armando, Muniesa, Abraham, Oriol Romeu, Carmona (Ilie ‘61), Roberto (Riverola ‘61), Tello, Rochina (Saúl, ‘57) en Nolito