Word nu lid!!

Pedri Lid worden


Word nu lid van onze Barça-familie en geniet van al het moois dat wij u bieden!!

En dat voor slechts
€ 49,50!!

Kijk voor meer informatie snel verder op deze pagina!


De Fan Club Barcelona is officieel erkend en één van de grootste en zonder twijfel dé actiefste fanclub van FC Barcelona buiten Spanje!!

U bent van harte welkom!!


Leden van de "Barça-familie" hebben 8 streepjes voor!!
► een schitterend clubblad
► een zeer fraaie en actuele website
► elk seizoen een bijzondere clubkaart
► één of twee landelijke bijeenkomst(en)
► een service- en infodesk
reizen (met € 40,00 korting per reis!) naar wedstrijden in Camp Nou
fanartikelen met 7,5% ledenkorting
► gratis Email Nieuwsdienst


Fanclubmagazine "Barcelona"Het najaarsnummer:

De fanclub bestaat dit seizoen 25 jaar!! Voor u ligt het eerste fanclubmagazine van deze zilveren jubileum-jaargang! De redactie heeft er met veel plezier aan gewerkt! Bij ieder begin van een seizoen is het met de spelersaanwinsten kunst- en vliegwerk om ze op een goed geïnformeerde manier voor te stellen aan de fanclubleden. De vijf aanwinsten hebben in dit magazine ieder een apart verhaal te vertellen. Middels interviews met Ílkay Gündoğan en Alejandro Balde krijgen we een idee hoe de vlag er binnen de selectie voorhangt. Bij de dames van FCB Femení mochten we deze zomer Esmee Brugts verwelkomen! De Heinenoordse ziet een droom in vervulling gaan en geeft de vrouwenselectie weer een Oranje tintje. Er heerst bij Barça overal optimisme, net zoals bij de fanclub, dat haar 25-jarig jubileum aftrapt met een interview met oprichters Peter, Cor en Johan. Verder gingen de redactie en onze huisfotograaf voor u op bezoek bij de openingswedstrijd van het seizoen en krijgt u, in geuren en kleuren, uitleg hoe een bezoek aan het Olympisch stadion op de Montjuïc het best kan worden beleefd. Uiteraard staan we ook stil bij het debuut van Johan Cruijff bij Barça, dit jaar exact 50 jaar geleden. Kortom, genoeg leeswerk (met veel fantastische ‘eigen’ foto’s) om u in Barça-sferen onder te dompelen! Veel plezier!!

Het fanclubmagazine "Barcelona" is een prachtig full color glossy tijdschrift, dat met hart en ziel door de fanclubredactie gemaakt wordt. Het verschijnt vier keer per seizoen.

Barçapin


Als u nu lid wordt ontvangt u deze Barçapin gratis!

Deze pin is exclusief voor leden en is bijzonder vanwege de Nederlandse vlag in het logo.Clubcard

De huidige clubcard


Aantrekkelijke ledenkortingen!
Als lid van de Fan Club Barcelona krijgt u interessante kortingen. Zo krijgt u, op uw deelname aan een fanreis, maar liefst € 40,00 korting (per reis, per lid) en 7,5% korting op het gehele assortiment van de Barcelona Fanshop.


Penyabijeenkomsten
Geheel in de stijl van onze talrijke zusterorganisaties (penyes) in Spanje organiseren wij sinds het seizoen 2000-2001 zogenaamde penyabijeenkomsten. Rond een op TV live uitgezonden topwedstrijd van
FC Barcelona komen de leden vanuit het hele land bij elkaar om op grootbeeldscherm de wedstrijd te bekijken. Voor en na de wedstrijd wordt er gezellig bijgekletst over ons favoriete Barça.
Kijk voor een leuke impressie eens op de pagina Penyabijeenkomsten.


Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor dit alles bedraagt slechts € 49,50 (seizoen 2023-2024).

Als u nu lid wordt dan krijgt u eerst een email ter bevestiging. Daarna zal de contributie voor het lopende seizoen binnen circa 5 werkdagen via automatische incasso worden geïnd. Na een succesvolle ontvangst van de contributie krijgt u vervolgens een brief toegezonden met daarin de beloofde Barça-pin en het 'Infoblad voor leden'. De gepersonaliseerde club card verschijnt traditioneel in september. Indien er al één of meerdere fanclubmagazines zijn uitgekomen, ontvangt u deze ook. De magazines verschijnen in september, december, april en juni.

Ook vanuit landen buiten Nederland kunt u zich bij ons aansluiten. I.v.m. onder andere de (aanzienlijk) hogere portokosten rekenen we echter wel een hogere contributie, namelijk € 59,50.

Een lidmaatschap loopt per seizoen, van 1 juli tot en met 30 juni. Aanmelden kan door hieronder uw gegevens in te vullen.

(Voor aanmeldingen vanuit België: Gelieve hieronder de 4 cijfers van uw postcode aan te vullen met de letters "BE"!)

Voorletters: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
Geboortedatum: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoon: *
Bankrekeningnummer: *
Herhaal bankrekeningnummer: *
BIC (buiten Nederland):
*
*

Geef een lidmaatschap cadeau!
Als u iemand een lidmaatschap van de Fan Club Barcelona cadeau wilt doen, dan kan dat heel eenvoudig. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan.


Gezinsledenlidmaatschap
De Fan Club Barcelona biedt de mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullend lidmaatschap voor gezinsleden. Dit gezinsledenlidmaatschap is uitsluitend van toepassing op leden uit het eigen gezin (inwonend) en bestaat uit een normaal lidmaatschap, maar dan zonder toezending van het fanclubmagazine (en de bijbehorende ledenbrief). Het gezinslid profiteert dus van alle overige voordelen en krijgt o.a. alle verder van toepassing zijnde ledeninformatie, de gepersonaliseerde clubkaart, de Penyista Card*, kortingen op fanartikelen en reizen en bijzondere ledenaanbiedingen.

Een gezinsledenlidmaatschap is alleen mogelijk als er een hoofdlid is (en blijft). De kosten voor het gezinsledenlidmaatschap bedragen slechts € 28,50 (buiten Nederland € 33,00).

Aanmelden van een gezinslid kan heel eenvoudig door op de onderstaande link te klikken. Er verschijnt dan een email die u vervolgens eenvoudig kunt invullen en versturen. Na ontvangst van uw email krijgt u dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Gezinslid aanmelden per email

Let alstublieft op: vul uw gegevens compleet in, dus voor- en achternaam, adres etc. Zonder complete gegevens kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen!

*Klik op de link voor meer informatie!


De contributies voor seizoen 2023-2024 op een rij:

Leden Nederland € 49,50
Gezinsleden Nederland € 29,50
Leden buitenland € 59,50
Gezinsleden buitenland € 35,00