Word nu lid!!

Pedri Lid worden

Word nu lid en betaal voor
de rest van dit seizoen
slechts € 24,95!!

Kijk voor meer informatie snel verder op deze pagina!

De Fan Club Barcelona is officieel erkend en één van de grootste en zonder twijfel dé actiefste fanclub van FC Barcelona buiten Spanje!!

U bent van harte welkom!!

Leden van de "Barça-familie" hebben 8 streepjes voor!!
► een schitterend clubblad
► een zeer fraaie en actuele website
► elk seizoen een bijzondere clubkaart
► één of twee landelijke bijeenkomst(en)
► een service- en infodesk
reizen (met € 40,00 korting per reis!) naar wedstrijden in Camp Nou
fanartikelen met 7,5% ledenkorting
► gratis Email Nieuwsdienst

Fanclubmagazine "Barcelona"

Het zomernummer:

Het laatste magazine van deze jaargang staat weer boordevol met afwisselende artikelen. Rots in de branding Ronald Araújo kijkt in een interview terug op afgelopen seizoen en vooruit op volgend seizoen, een jaargang waarin Barça weer prijzen gaat pakken. De dames van FCB Femení komen uitgebreid aan bod na het behalen van het wereldrecord aantal bezoekers bij een dameswedstrijd en het winnen van de Spaanse Triplet. Wist u dat Barça 25 jaar geleden in de Rotterdamse Kuip de Europa Cup II won? We nemen u mee terug naar 1997, het jaar dat Bobby Robson de coach was. Meer recentelijk vond de Cruijff Memorial en de opening van het eerste Creative Cruyff Court plaats, de fanclub was er bij en doet verslag. Als klap op de vuurpijl zijn er vijf exemplaren van het boek ‘Messi en Suárez, de gelekte gesprekken’ te winnen middels een prijsvraag. Het werk van schrijfster Carolina Trujillo is een aanrader voor iedere Barça fan om in de zomervakantie mee te nemen in de koffer.

Hieronder een preview van het magazine.

Het fanclubmagazine "Barcelona" is een prachtig full color glossy tijdschrift, dat met hart en ziel door de fanclubredactie gemaakt wordt. Het verschijnt vier keer per seizoen.

Barçapin

Als u nu lid wordt ontvangt u deze Barçapin gratis!

Deze pin is exclusief voor leden en is bijzonder vanwege de Nederlandse vlag in het logo.

Clubcard

De huidige clubcard

Uw clubcard wordt op de achterzijde gepersonaliseerd.

Aantrekkelijke ledenkortingen!
Als lid van de Fan Club Barcelona krijgt u interessante kortingen. Zo krijgt u, op uw deelname aan een fanreis, maar liefst € 40,00 korting (per reis, per lid) en 7,5% korting op het gehele assortiment van de Barcelona Fanshop.

Penyabijeenkomsten
Geheel in de stijl van onze talrijke zusterorganisaties (penyes) in Spanje organiseren wij sinds het seizoen 2000-2001 zogenaamde penyabijeenkomsten. Rond een op TV live uitgezonden topwedstrijd van
FC Barcelona komen de leden vanuit het hele land bij elkaar om op grootbeeldscherm de wedstrijd te bekijken. Voor en na de wedstrijd wordt er gezellig bijgekletst over ons favoriete Barça.
Kijk voor een leuke impressie eens op de pagina Penyabijeenkomsten.

Speciale aanbieding!!

Word nu lid en betaal voor de rest van dit seizoen slechts € 24,95!!

U krijgt hiervoor de laatste twee nummers van het fanclubmagazine van dit seizoen (deze verschijnen respectievelijk in april en juni) en, kort na het afsluiten van het lidmaatschap, ontvangt u de unieke Barçapin en de gepersonaliseerde club card. U bent meteen volwaardig lid, dus u profiteert van alle fanclubvoordelen.

Ook vanuit landen buiten Nederland kunt u gebruik maken van deze aanbieding. I.v.m. onder andere hogere portokosten geldt hiervoor een aanbiedingsbedrag van € 32,95.

Aanmelden kan door hieronder uw gegevens in te vullen.

(Voor aanmeldingen vanuit België: Gelieve hieronder de 4 cijfers van uw postcode aan te vullen met de letters "BE"!)

Voorletters: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
Geboortedatum: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoon: *
Bankrekeningnummer: *
Herhaal bankrekeningnummer: *
BIC (buiten Nederland):

Geef een lidmaatschap cadeau!
Als u iemand een lidmaatschap van de Fan Club Barcelona cadeau wilt doen, dan kan dat heel eenvoudig. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan.

Gezinsledenlidmaatschap
De Fan Club Barcelona biedt de mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullend lidmaatschap voor gezinsleden. Dit gezinsledenlidmaatschap is uitsluitend van toepassing op leden uit het eigen gezin (inwonend) en bestaat uit een normaal lidmaatschap, maar dan zonder toezending van het fanclubmagazine (en de bijbehorende ledenbrief). Het gezinslid profiteert dus van alle overige voordelen en krijgt o.a. alle verder van toepassing zijnde ledeninformatie, de gepersonaliseerde clubkaart, de Penyista Card*, kortingen op fanartikelen en reizen en bijzondere ledenaanbiedingen.

Een gezinsledenlidmaatschap is alleen mogelijk als er een hoofdlid is (en blijft). De kosten voor het gezinsledenlidmaatschap bedragen slechts € 27,00 (buiten Nederland € 31,00).

Aanmelden van een gezinslid kan heel eenvoudig door op de onderstaande link te klikken. Er verschijnt dan een email die u vervolgens eenvoudig kunt invullen en versturen. Na ontvangst van uw email krijgt u dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Gezinslid aanmelden per email

Let alstublieft op: vul uw gegevens compleet in, dus voor- en achternaam, adres etc. Zonder complete gegevens kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen!

*Klik op de link voor meer informatie!

De contributies voor seizoen 2022-2023 op een rij:

Leden Nederland € 47,50
Gezinsleden Nederland € 28,50