Word nu lid!!

Frenkie de Jong - lid worden.png

Word nu lid en betaal voor
de rest van dit seizoen
slechts € 24,95!!

Kijk voor meer informatie snel verder op deze pagina!

De Fan Club Barcelona is officieel erkend en één van de grootste en zonder twijfel dé actiefste fanclub van FC Barcelona buiten Spanje!!

U bent van harte welkom!!

Leden van de "Barça-familie" hebben 8 streepjes voor!!
► een schitterend clubblad
► een zeer fraaie en actuele website
► elk seizoen een bijzondere clubkaart
► één of twee landelijke bijeenkomst(en)
► een service- en infodesk
reizen (met € 40,00 korting per reis!) naar wedstrijden in Camp Nou
fanartikelen met 7,5% ledenkorting
► gratis Email Nieuwsdienst

Fanclubmagazine "Barcelona"

Het winternummer:

De onrustige periode waarin onze Club zich momenteel bevindt, gaf de redactie ongekende mogelijkheden tot het schrijven van artikelen. In Can Barça gebeurt van alles en dus was het kiezen welke onderwerpen we wel of niet te plaatsen. Uiteraard konden we niet om de nieuwe coach Xavi Hernández heen, evenmin aan het trieste afscheid van Ronald Koeman. Bij het voorstellen van nieuwe jeugdspelers moesten er keuzes gemaakt worden. Momenteel debuteert er bijna elk weekend een nieuw talent in het eerste elftal, het is amper bij te houden. We kozen ditmaal voor Nico en Gavi, die zich in rap tempo in de basis hebben weten te werken. Ruimte voor Golden Boy Pedri was ook een zekerheidje en wat te denken van de verrassende terugkeer van Dani Alves. We mogen zeker niet de Gouden Bal voor Alèxia Putellas vergeten en, oh ja, er was ook nog een Maradona Cup. Het kon niet op, want de fanclub zag ook een eerste fanreis en de eerste penyabijeenkomst sinds de pandemie doorgang vinden. U begrijpt het al, het magazine staat boordevol artikelen, die u op het gemak tijdens de feestdagen kunt lezen. Is het magazine niet genoeg, dan verwijzen twee boekrecensie naar nog veel meer Barça-leesvoer. Van het boek ‘Tranen van Messi’ kunt u zelfs een exemplaar winnen! Doe mee aan de prijsvraag en eigen u het eerste door een Nederlander geschreven boek over Messi toe!

Hieronder een preview van het magazine.

Het fanclubmagazine "Barcelona" is een prachtig full color glossy tijdschrift, dat met hart en ziel door de fanclubredactie gemaakt wordt. Het verschijnt vier keer per seizoen.

Barçapin

Als u nu lid wordt ontvangt u deze Barçapin gratis!

Deze pin is exclusief voor leden en is bijzonder vanwege de Nederlandse vlag in het logo.

Clubcard

De huidige clubcard

Uw clubcard wordt op de achterzijde gepersonaliseerd.

Aantrekkelijke ledenkortingen!
Als lid van de Fan Club Barcelona krijgt u interessante kortingen. Zo krijgt u, op uw deelname aan een fanreis, maar liefst € 40,00 korting (per reis, per lid) en 7,5% korting op het gehele assortiment van de Barcelona Fanshop.

Penyabijeenkomsten
Geheel in de stijl van onze talrijke zusterorganisaties (penyes) in Spanje organiseren wij sinds het seizoen 2000-2001 zogenaamde penyabijeenkomsten. Rond een op TV live uitgezonden topwedstrijd van
FC Barcelona komen de leden vanuit het hele land bij elkaar om op grootbeeldscherm de wedstrijd te bekijken. Voor en na de wedstrijd wordt er gezellig bijgekletst over ons favoriete Barça.
Kijk voor een leuke impressie eens op de pagina Penyabijeenkomsten.

Speciale aanbieding!!

Word nu lid en betaal voor de rest van dit seizoen slechts € 24,95!!

U krijgt hiervoor de laatste twee nummers van het fanclubmagazine van dit seizoen (deze verschijnen respectievelijk in april en juni) en, kort na het afsluiten van het lidmaatschap, ontvangt u de unieke Barçapin en de gepersonaliseerde club card. U bent meteen volwaardig lid, dus u profiteert van alle fanclubvoordelen.

Ook vanuit landen buiten Nederland kunt u gebruik maken van deze aanbieding. I.v.m. onder andere hogere portokosten geldt hiervoor een aanbiedingsbedrag van € 32,95.

Aanmelden kan door hieronder uw gegevens in te vullen.

(Voor aanmeldingen vanuit België: Gelieve hieronder de 4 cijfers van uw postcode aan te vullen met de letters "BE"!)

Voorletters: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
Geboortedatum: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoon: *
Bankrekeningnummer: *
Herhaal bankrekeningnummer: *
BIC (buiten Nederland):

Geef een lidmaatschap cadeau!
Als u iemand een lidmaatschap van de Fan Club Barcelona cadeau wilt doen, dan kan dat heel eenvoudig. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan.

Gezinsledenlidmaatschap
De Fan Club Barcelona biedt de mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullend lidmaatschap voor gezinsleden. Dit gezinsledenlidmaatschap is uitsluitend van toepassing op leden uit het eigen gezin (inwonend) en bestaat uit een normaal lidmaatschap, maar dan zonder toezending van het fanclubmagazine (en de bijbehorende ledenbrief). Het gezinslid profiteert dus van alle overige voordelen en krijgt o.a. alle verder van toepassing zijnde ledeninformatie, de gepersonaliseerde clubkaart, de Penyista Card*, kortingen op fanartikelen en reizen en bijzondere ledenaanbiedingen.

Een gezinsledenlidmaatschap is alleen mogelijk als er een hoofdlid is (en blijft). De kosten voor het gezinsledenlidmaatschap bedragen slechts € 27,00 (buiten Nederland € 31,00).

Aanmelden van een gezinslid kan heel eenvoudig door op de onderstaande link te klikken. Er verschijnt dan een email die u vervolgens eenvoudig kunt invullen en versturen. Na ontvangst van uw email krijgt u dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Gezinslid aanmelden per email

Let alstublieft op: vul uw gegevens compleet in, dus voor- en achternaam, adres etc. Zonder complete gegevens kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen!

*Klik op de link voor meer informatie!

De contributies voor seizoen 2021-2022 op een rij:

Leden Nederland € 44,95
Gezinsleden Nederland € 27,00