Aanmelden penyabijeenkomst

Zeg het voort, zeg het voort!!

De Fan Club Barcelona viert tijdens
El Clásico haar 20-jarig bestaan!!

Kom de Spaanse klassieker tussen FC Barcelona - Real Madrid kijken bij de Fan Club Barcelona!

Het duel is definitief vastgesteld op zaterdag 26 oktober om 13:00 uur!!

De fanclub organiseert die middag in 'onze huiskamer' bij NAC Breda voor leden én introducés de speciale jubileum penyabijeenkomst om gezamenlijk op een groot scherm naar de wedstrijd te kijken.

Onder de aanwezige leden wordt een zéér speciale prijs verloot die meer dan de moeite waard is!!

NBD Sports, de partner van de fanclub voor reizen naar FC Barcelona, heeft ter ere van het jubileum één fanreis aangeboden om te verloten tijdens de penyabijeenkomst onder de aanwezige leden!

De Fan Club Barcelona dankt NBD Sports voor deze méga prijs!!

Ieder lid van de Fan Club Barcelona die zich vooraf heeft aangemeld én ter plekke aanwezig is, maakt kans op een volledig verzorgde fanreis
naar Barcelona tijdens een reguliere fanreis in het seizoen 2019-2020!!

De keuze is tussen FC Barcelona - Athletic de Bilbao (10 t/m 13 april 2020) of FC Barcelona - Espanyol (08 t/m 11 mei 2020)

We hopen met zoveel mogelijk fans uit de Lage Landen de blaugranas aan te moedigen!

Ben je (nog) geen lid, maar heb je wel een FCB-hart én
wil je wel kans maken op de fanreis??

Meld je aan voor de feestavond en vul bij "lidnummer" het cijfer 000 in.
Inschrijven en lidmaatschap betalen tijdens de penyabijeenkomst is mogelijk!!

U bent van harte welkom!!

De toegang bedraagt slecht € 5,00 per persoon. Hiervoor krijgt u als te doen gebruikelijk 3 loten voor de loterij met weer tal van prachtige Barça-prijzen én u speelt mee met de blinde voetbalpool.

Let op: De betaling van de toegang & buffet is met contant geld bij de entree.

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, teamgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom!! Neem er zo veel mee als u wilt!!

Voor de aanwezige kids is er een speciale quiz, waar een mooie hoofdprijs mee gewonnen kan worden én de mooist uitgedoste kleine Barça-fan krijgt ook een speciale prijs!

Hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

De tenues van Real Madrid zijn, zoals u vast zult
begrijpen, alleen niet welkom!

Programma:
11:30   Deuren open van de Cordial zaal
11:45   Opening
12:00   Aanvang lunchbuffet
12:30   Voorbeschouwing
12:55   Barça hymne
13:00   Wedstrijd
13:45   Barça Quiz in de rust
15:00   Uitslag blinde pool en Loterij
16:00   Einde

Wilt u alstublieft uiterlijk dinsdag 22 oktober aangeven of u van het jubileum lunchbuffet (€ 10,- p.p. voor 2 belegde broodjes (wit en bruin), een snack (frikandel, kroket of kaassoufflé) en een kopje soep) gebruik wilt maken?

Last minute aanmelden (zonder buffet) is mogelijk t/m 25 oktober!!

Het is helaas niet mogelijk om een rondleiding te krijgen.

Tip voor de kids: neem je voetbal mee, want er mag buiten voor de entree van de Cordial gespeeld worden!

De routebeschrijving naar het stadion van NAC Breda:
- Klik HIER voor de routebeschrijving naar het Rat Verlegh stadion.
- U kunt gratis voor de ingang van de zaal parkeren op P1.
- De penyabijeenkomst wordt gehouden in de zaal 'De Cordial'.

U krijgt van uw aanmelding in eerste instantie geen bevestiging. Een dag voor de wedstrijddag krijgt u een e-mail met de nodige informatie. Dat is dan meteen een bevestiging van uw inschrijving.

Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht bij bestuurslid
Marieke Wildenberg marieke@fanclubbarcelona.nl.
Marieke is de fanclub's contactpersoon voor de penyabijeenkomst.

Wilt u niets missen van 'El Clásico'?

Hieronder kunt u zich opgeven voor de penyabijeenkomst.

U komt toch ook?

Voornaam: *
Achternaam: *
Geslacht:
E-mailadres: *
Herhaal E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Lidnummer: *
Ik kom, inclusief mijzelf, met personen naar de penyabijeenkomst.*
Ik neem, inclusief mijzelf met ** personen deel aan het buffet.* ** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een buffet georganiseerd wordt.
Ik neem, inclusief mijzelf met *** personen deel aan de rondleiding. *** S.v.p. alleen invullen als er op deze penya-avond een rondleiding georganiseerd wordt.