Nieuws September 2011

06-09

Adriano en Keita terug in Barcelona

Na drie dagen rust was vandaag het team van Guardiola weer terug op het trainingsveld. Keita is terug na de interland van zaterdag met Mali en Adriano heeft ook weer voor het eerst met de groep getraind sinds de Europese Supercup.

Er waren zeven spelers van het eerste elftal aanwezig bij de training in het Ciutat Esportiva: Pinto, Fontàs, Maxwell, Puyol en Afellay, Keita en Adriano. Guardiola liet ook acht spelers van Barça B meetrainen: Oier, Masip, Gustavo, Carmona, Gerard Deulofeu, Rosell, Cuenca en Lobato. Geen van hen speelde in de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Cartagena.

Voor het eerst trainde Adriano met de groep mee sinds zijn blessure aan zijn linker biceps. De geblesseerde Puyol, Maxwell en Afellay trainden ook met de ploeg, maar Gerard Piqué bleef nog in de sportschool.

De rest van de internationals zijn woensdag weer terug in Barcelona en zij zullen die avond om 19:00 uur deelnemen aan een training op de Ciutat Esportiva Joan Gamper. Alexis Sánchez en Dani Alves, die al klaar zijn met hun internationale verplichtingen, zullen ook woensdag terugkeren naar Barcelona. De technische staf heeft besloten om beide spelers te laten genieten van een extra vrije dag.