Nieuws September 2012

22-09

Babynieuws voor Piqué

Onlangs werd er bericht over het aanstaande vaderschap van Lionel Messi, toen de Argentijn op een persconferentie liet weten dat hij en zijn partner Antonella Roccuzzo een kindje verwachten. Nu is er ook babynieuws voor Gerard Piqué, want zijn vriendin Shakira is zwanger! De Colombiaanse zangeres maakte zelf het heuglijke nieuws bekend op haar website.

Ze schreef, in het Engels en Spaans: “Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, zijn Gerard en ik in blijde verwachting van onze eerste baby! Om die reden hebben we besloten om dit unieke moment in ons leven de prioriteit te geven, en alle promotionele activiteiten die voor de komende paar dagen gepland stonden uit te stellen.” Dat betekende voor Shakira onder andere dat zij niet kon deelnemen aan het iHeartRadio Muziekfestival in Las Vegas, waar ze op zou treden met Latijnse medeartiesten Enrique Iglesias en Pitbull.

Shakira en Piqué hebben sinds maart 2011 een relatie. In juni ontstonden de eerste geruchten dat Shakira zwanger zou zijn, toen Fox News speculeerde dat de 35-jarige zangeres en de tien jaar jongere voetballer een huis in Barcelona hadden gekocht omdat Shakira al in verwachting zou zijn. Een maand later werd het koppel gespot terwijl zij zwangerschapskleding aan het kopen waren in Miami, en vlak daarna verschenen er foto’s van de zangeres in een Spaans tijdschrift, waarop een klein buikje te zien was. De zangeres heeft het dus nu zelf bevestigd. Wanneer de baby geboren zal worden en of het een jongetje of een meisje wordt, is vooralsnog niet bekend.