Nieuws Februari 2021

22-02

Barça B - L’Hospitalet 6-0

Het beloftenelftal van de blaugranas, Barça B, heeft zondag gewonnen van L’Hospitalet. In Estadi Johan Cruyff wonnen de jongelingen met 6-0.

Barça B had al vanaf het eerste moment het meeste balbezit. Halverwege de eerste helft betaalde dit zich al uit toen Rey Manaj met een kopbal de blaugranas op voorsprong zette. Een kwartier later wist Ilaix Moriba de score te verdubbelen. Op slag van rust werd het 3-0 voor Barça B, door de tweede treffer van Manaj.

Na rust was hetzelfde spelbeeld te zien. Al na vijf minuten in de tweede helft wist Arnau Comas, op aangeven van Konrad er 4-0 van te maken. Halverwege de tweede helft liep Barça B nog verder uit door twee goals van Alex Collado.

Door deze overwinning komen de blaugranas op 23 punten uit 15 duels en staan hiermee derde in de Segunda División B. De eerste drie uit deze competitie spelen play offs voor promotie naar de Segunda División.