Nieuws Oktober 2020

13-10

Futsal-team Barça wint Champions League

Na een bijzonder spannende wedstrijd (eindstand 2-1) wisten de mannen van coach Andreu Plaza beslag te leggen op de Champions League!!! Tegenstander ElPozo gaf zich natuurlijk niet zo maar gewonnen.

Barça ging als een razende van start. Binnen 9 minuten stond het 2-0 door doelpunten van Dyego (assist van Ferrao) en een doelpunt van Aicardo. Het team van coach Diego Giustozzi (ElPozo) gaf zich natuurlijk niet zo maar gewonnen. De keeper van Barça (Didac) hield zijn doel schoon. Ruststand 2-0.

Meteen na de rust was het raak voor ElPozo door een treffer van Leo Santana (oud-speler van Barça): 2-1. ElPozo kwam sterk opzetten en de spelers van Barça kwamen steeds meer onder vuur te liggen. Met de rug tegen de muur. Wel wat kansjes voor Blaugrana maar geen bevrijdende treffer. Het lukte niet om de o zo belangrijke  3e treffer in het netje bij ElPozo te plaatsen. Mede door briljant keeperswerk van Didac bleef het bij 2-1.

Het eindsignaal van de scheidsrechter was een bevrijding. Na 6 jaar de Champions League weer in handen!! Bijkomstigheid: automatische kwalificatie voor het volgende seizoen. Het bleef nog heel lang onrustig in het Palau Blaugrana. Visca Barça