Nieuws Maart 2023

27-03

Kings League Final Four

92.522 fans zien de Final Four van de 7x7 competitie gecreëerd door voormalig Barça-man Gerard Piqué

Een bijna volle Spotify Camp Nou genoot van de Kings League-show met de Final Four van de 7x7 competitie georganiseerd door voormalig blaugrana Gerard Piqué die plaatsvond in de thuisbasis van FC Barcelona. Het reguliere seizoen werd gespeeld in de Cupra Arena in Barcelona en Saiyans FC, Los Troncos FC, Aniquiladores FC en El Barrio waren de teams die doorgingen naar de play-offs.

De teams werden ook vergezeld door hun voorzitters, figuren die verbonden zijn met de wereld van streaming. Ibai Llanos, DjMaRiiO, Gerard Romero, Spursito, Juan Guarnizo, TheGrefg, Perxitaa, Adri Contreras, de gebroeders Buyer en voormalig blaugrana Kun Agüero waren allemaal aanwezig en de Argentijn vond tijdens de warming-up weer het net, tot grote vreugde van het publiek.

Terugkeer van blaugranas

De Argentijn was niet de enige die terugkeerde naar Spotify Camp Nou met Gerard Piqué aanwezig in het stadion na zijn laatste wedstrijd als blaugrana afgelopen november. De voormalige blaugrana-verdediger arriveerde in stijl in een helikopter naast de 1899 Auditori - "Dit is het beste stadion ter wereld", zei Piqué.

Joan Laporta, voorzitter van FC Barcelona, was aanwezig bij het evenement, net als voormalig blaugrana David Villa.

Party atmosfeer

Maskers waren er in overvloed in Spotify Camp Nou, aangezien een record van 92.522 fans met Kings League-maskers werd opgenomen terwijl ook de muzikale acts Skone, Chuty, Gazir, Bnet Lali en Tiago PZK deelnamen.

Vuurwerk

De Kings League zag vuurwerk voor de finale tussen Aniquiladores en El Barrio, die Los Troncos en Saivans in de halve finale had uitgeschakeld, en het vuurwerk ging door op het veld met El Barrio die de titel pakte in een feestelijke Spotify Camp Nou.

Foto: www.https://kingsleague.pro