Nieuws Juni 2017

24-06

Messi 30 jaar!

Vandaag is het precies 30 jaar geleden dat Lionel Andrés Messi ter wereld kwam in Rosario. De onbetwiste superster van FC Barcelona blaast zijn kaarsjes uit na weer een jaar af te hebben gesloten als Spaans topscorer. Messi maakte zijn debuut bij FC Barcelona met rugnummer 30, en dat is inmiddels ook zijn leeftijd. Messi is met vijf Gouden Ballen de beste voetballer van zijn tijdperk en speelt al sinds zijn jonge jaren voor Barça. 

De verjaardag van Messi wordt door de club altijd breed uitgemeten en vandaag verscheen er onder andere een felicitatiefilmpje van de club, waarbij alle jeugdspelers de legende een fijne verjaardag toewensen. De collega's van Messi waren er ook als de kippen bij om een felicitatie naar Rosario te sturen. Ronaldinho, Iniesta, Suárez en Puyol zijn maar enkele van de namen die Messi via Twitter of Facebook een fijne verjaardag hebben toegewenst.  Na 30 jaar is er voor Messi haast niets meer dat niet te winnen valt in zijn carrière, en dus zal de Argentijnse ster zijn eigen records blijven aanscherpen en zijn uiteindelijke doel blijven najagen, een WK-titel.  

Lionel Messi is zich na zijn verjaardag aan het opmaken voor een andere grootse mijlpaal. Over zes dagen trouwt hij met zijn grote liefde Antonella Roccuzzo, in thuisstad Rosario. De twee zijn al sinds dat Messi vijf jaar was goed bevriend en inmiddels dus al ruim twintig jaar samen. De bruiloft van Messi zal ongetwijfeld een groot feest gaan worden, ook voor Thiago en Mateo, de twee kinderen van het gezin Messi.