Nieuws Maart 2015

27-03

Neymar wint met Brazilië

De Goddelijke Kanaries speelden donderdag in Saint Denis tegen Frankrijk. Brazilië wist de herkansing van de WK finale van 1998 met 1-3 te winnen. De aanvoerders uit de eindstrijd van het Wereldkampioenschap, te weten Didier Deschapms en Dunga, zijn nu de bondscoaches van respectievelijk Frankrijk en Brazilië. Les Bleus kwamen nog binnen het half uur op voorsprong. Nog voor rust maakte Oscar de gelijkmaker. Na rust wist Neymar, de aanvoerder in dit oefenduel, de Goddelijke Kanaries op voorsprong te zetten. Twintig minuten voor tijd bepaalde Luiz Gustavo de eindstand op 1-3.

Claudio Bravo was met Chili minder succesvol. Iran was in Oostenrijk te sterk voor de Zuid Amerikanen. Ondanks het betere spel van Chili, bepaalden Nekounam en Amiri het duel in 2-0 voor de Iraniërs.