Nieuws Oktober 2014

18-10

Nog 1 week en dan is het zover!!

Dan loopt de schorsing van Luis Suárez ten einde. De Uruguayaanse spits kan in El Clásico zijn officiële debuut maken. “Het is een ongekende samenloop van omstandigheden, maar ik kijk er heel erg naar uit”, zei de 27-jarige Suárez op de website van de club over zijn aanstaande rentree. De Uruguayaan denkt dat dit geen toeval meer is. “Ik ben iemand die gelooft dat dingen met een reden gebeuren. Van alle 19 ploegen maak ik uitgerekend tegen Real mijn rentree. Daar moet een reden voor zijn.”

Wil je live op een groot scherm samen met andere Barça-fans het mogelijk officiële debuut van Luis Suárez bekijken?

Kom dat op zaterdag 25 oktober naar de penyabijeenkomst van de Fan Club Barcelona in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda!!

Door het vroege aanvangstijdstip van el Clásico is het een mooie gelegenheid voor de jonge Barça-fans om in het Blaugrana van de wedstrijd te genieten. De mooist uitgedoste fan ontvangt een speciale prijs, dus zorg voor een mooie Blaugrana outfit! Is je Blaugrana garderobe nog niet bijzonder genoeg? Dan kun je HIER bij de Barcelona Fan Shop je outfit compleet maken!

Natuurlijk zijn al uw vrienden, familie- en gezinsleden, teamgenootjes, collega’s, etc. van harte welkom. Neem er zo veel mee als u wilt, want hoe meer Barça-fans hoe gezelliger!

Klik HIER voor alle informatie over de penyabijeenkomst.

De Barça Quiz voor de kinderen wordt ongeveer een uur voor de wedstrijd gehouden en natuurlijk sluiten we de penya na de wedstrijd weer af met een loterij weer tal van prachtige Barça-prijzen, met als hoofdprijs....
een gesigneerd Barça-shirt van Lionel Messi!!

Wilt u niets missen van de Spaanse klassieker én kans maken op een door Messi gesigneerd voetbalshirt?

Meldt u dan HIER aan voor de penyabijeenkomst!

Tot ziens in het Rat Verlegh Stadion!